Confirmacions a la parròquia

     LA IMPORTÀNCIA DE LA CONFIRMACIÓ

El sagrament de la Confirmació sembla un sagrament sense importància, optatiu, de segona línia; però això no és veritat.

Tots tenim clar que per ser adoptats com a fills pel Pare i passar a formar part de la comunitat cristiana cal rebre l´Esperit Sant en el sagrament del Baptisme, és el que Jesús li deia a Nicodem de néixer de l´aigua i de l´Esperit. En canvi, de la Confirmació els evangelis no en diuen res. Però en el llibre dels Fets dels Apòstols hi trobem la seva fonamentació quan el dia de la Pentecosta, els apòstols reunits, juntament amb Maria, algunes dones i familiars de Jesús van rebre l´Esperit Sant i va començar l´Església la seva activitat  evangelitzadora. Dos textos més dels Fets dels Apòstols corroboren que aquesta recepció no havia de ser una cosa ocasional per a uns pocs escollits. Així, a Ac 8,14-17 se´ns diu que els apòstols van enviar a Samaria a Pere i Joan perquè preguessin per uns samaritans que s´havien convertit i rebessin l´Esperit Sant. A Ac 19,5-7 se´ns explica com Pau va batejar a uns convertits d´Efes i com després els va imposar les mans i van rebre l´Esperit Sant. És que en un principi, bateig i confirmació anaven seguits, un darrera l´altre. Ara també és així en el cas del bateig dels catecúmens, dels adults.

La Confirmació és un pas en el camí cristià que confirma el que hem rebut en el Baptisme. En ella rebem l´Esperit Sant en plenitud perquè ens ompli del tot i ens faci semblants a Jesús. També ens incorpora més de ple a l´Església i ens dóna forces per a ser més bons testimonis del Crist i portar arreu la seva Bona Nova.

Amb goig us comuniquem que vuit joves rebran el sagrament de la Confirmació aquest dissabte dia 8, a les 20h. 

RESULTADO DE LA COLECTA DE CÁRITAS DIOCESANA

En la colecta del pasado domingo, día del Corpus, se recogieron 865 € que ya han sido entregados a Cáritas Diocesana. Muchas gracias por vuestra aportación. 

CONFERÈNCIA JUSTICIA I PAU

Aquest dilluns a les 19h30´, a la sala parroquial, el pare jesuïta Jesús Renau farà una conferència amb el títol: “¿La Doctrina social de l´Església pot il·luminar el nostre món en crisi?”. Hi esteu tots convidats.

MISA RESIDENCIA COLLBLANC

Este martes a las 16h30´, en la primera planta.

TROBADA DEL GRUP “FENT CAMI”

La darrera del curs, el divendres a les 21h.

CHARLA-CATEQUESIS ÚLTIMO PUNTO DEL CREDO

El miércoles día 19, a les 20h30´ trataremos el último punto del Credo: La resurrección y la vida eterna. La charla la dirigirá Mn. Lluís Ramis.

 

COL·LECTA PARRÒQUIA

Aquest cap de setmana farem la col·lecta del mes de juny per a la parròquia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.