Colònies d’estiu

CAP INFANT SENSE COLÒNIES

Des de fa uns quants anys, la Fundació Pere Tarrés que pertany a l´Església i es dedica a la formació i a les activitats en el temps lliure de nens/es, adolescents i joves, organitza una campanya solidària per a becar colònies i casals d´estius a infants en risc d´exclusió social. Un cop més, enguany també ens demanem la nostra col·laboració.

Les colònies i els casals d´estiu són una experìència molt enriquidora per a qualsevol nen i nena, i per als que es troben en una situació vulnerable l´impacte encara és més gran: espais organitzats, referents adults positius, necessitats d´alimentació i higiene cobertes i, sobretot, gaudir d´experiències pròpies de la seva edat, juntament amb altres nens i nenes.

Gràcies als donatius de particulars, entitats i empreses, la Fundació Pere Tarrés pot becar milers d´infants en situació vulnerable perquè també puguin anar de colònies i a casals d’estiu, l´any passat se´n van poder atorgar 4.020.

Pagar una beca (amb 100 €, un infant anirà a un casal d´estiu durant una setmana i amb 350 €, gaudirà d´una setmana de colònies) o una part, implica donar-los l´oportunitat de conviure i compartir, fer amics i amigues, gaudir d´àpats saludables, jugar i divertir-se.

Les persones interessades en col·laborar podeu agafar una de les butlletes de les taules de la sortida de l´església, omplir-la, doblegar-la per la meitat, tancant-la i enganxant-la amb una mica de cola i enviar-la a la Fundació Pere Tarrés tal qual, ja que no necessita segell, el franqueig es fa a la destinació.

Moltes gràcies per les vostres aportacions!

ENCUENTRO PASTORAL DE LA SALUD

Este lunes a las 17h30´, última reunión del curso con rezo de vísperas, planteamiento del verano y pica-pica de despedida.

TROBADA DIOCESANA DE SEGUIMENT DEL PLA PASTORAL

Com ja vam anunciar el darrer cap de setmana, aquest diumenge a les 18h. tindrà lloc a la basílica de la Sagrada Família la primera trobada de seguiment del pla pastoral actual. La celebració la presidirà el nostre arquebisbe Joan Josep Omella i l´entrada serà lliure, no calen invitacions; fins que s´ocupi tot l´aforament del temple es podrà passar.

INICIO OBRAS TEJADO SACRISTÍA

Si no aparece ningún inconveniente de última hora, el próximo jueves empezarán las obras del tejado de la sacristía, que pueden llegar a durar hasta 2 semanas. Será necesario que tengamos paciencia y algunos días no podrá accederse a la capilla del Santísimo, motivo por el cual las misas se celebrarán en la nave central de la iglesia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.