Mans Unides

COL·LECTA MANS UNIDES

Aquest cap de setmana farem la tradicional col·lecta per a Mans Unides, una ONG de l’Església, que va destinada a projectes del Tercer Món a favor del desenvolupament. Cada any els diners que en aquesta col·lecta es recullen als arxiprestats de Barcelona, l´Hospitalet i Cornellà es destinen a uns projectes comuns. Enguany es tracta dels següents:

sant ramon | mans unides-1-Un programa d´accions estratègiques comunitàries per prevenir i combatre el tràfic de persones a l´estat de Maranhao, al nord-est de Brasil. Aquest projecte pretén augmentar l´alerta social i la mobilització contra el tràfic de persones en totes les seves formes, entre col·lectius de risc, i millorar l’organització comunitària dels quatre municipis implicats a través de la capacitació i organització de líders comunitaris en una xarxa de treball enfocada a la sensibilització i informació ciutadana, així com a la identificació, denúncia i vigilància de casos de tràfic de persones a Maranhao.

2-Construcció d´una llar-internat per a infants de famílies indígenes en el districte de Khunti de l´Estat de Jharkhand en el Nord de l´Índia.  Aquesta llar-internat tindria cabuda per a 130 nens/es que estudien a l´escola diocesana St. Michael´s i que no poden desplaçar-se diàriament a les seves cases per les llargues distàncies o altres raons.

3-Ampliació d´una llar-internat per a nenes a Chhattisgarh, al centre de la Índia. Es tracta d´una escola que porten les germanes de la Congregació de la Creu de Chavanod que tenen una llar-internat que se´ls ha quedat petita. Té 100 places i ara hi ha internes en situacions molt precàries 150 nenes, i voldrien ampliar-la perquè hi puguin viure 200 nenes en condicions dignes.

Com veieu, es tracta de tres projectes força interessants i que necessiten d´ajuda aliena per tirar endavant. Siguem generosos a la col·lecta d´aquest cap de setmana.

CHARLAS CUARESMALES

Los próximos lunes días 15 y 22 tendrán lugar en la sala de la parroquia dos charlas cuaresmales con el título “Espiritualidad y misericordia” a cargo del padre salesiano Alexandre Damians, que desarrolla tareas pastorales en la Escuela Universitaria de Ingenieros de la orden. Estáis todos invitados.

MISSA A LA RESDIÈNCIA DE COLLBLANC

El dilluns a les 16h30´, a la segona planta.

COMENTARIO EVANGELIO DEL DOMINGO

El jueves a las 20h30´. El texto a comentar es de la Transfiguración del Señor según san Lucas: Lc 9,28b-36

TROBADA ARXIPRESTAL DE QUARESMA A SANT RAMON

El proper divendres 19 tindrà lloc a sant Ramon la trobada arxiprestal de Quaresma, un espai per a compartir les diverses parròquies que formen l´arxiprestat de Torrassa-Collblanc, consistent en un primer moment de pregària, seguit d´un posterior pica-pica. Hi esteu tots convidats.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.