Germanor

CAMPANYA DE GERMANOR

Cada any, pel mes de novembre l´església diocesana fa la campanya de Germanor consistent en una col•lecta especial destinada a ajudar a finançar la nostra església local. Aquesta és una de les fonts d´ingressos que permeten sostenir les tasques pastorals que fa la nostra diòcesis.
És molt important que prenguem consciència de què com que l´església està inserida en el món, té les mateixes necessitats que qualsevol associació, moviment, comunitat, grup que hi ha en el nostre planeta, entre elles la de recursos econòmics, i que “els diners no ens plouen del cel”. Els preveres i el personal laic i religiós necessiten un sou, les delegacions necessiten uns diners per al seu funcionament, algunes parròquies necessiten ajudes econòmiques, especialment quan s´han de fer obres d´una certa envergadura, la construcció de nous temples també resulta molt cara, hi ha material que s´ha de comprar, les activitats pastorals a nivell diocesà també costen lo seu,.. Tot plegat i com podeu llegir en el fulletó “Nuestra Iglesia” que trobareu a la tauleta de la sortida, aquest any hi ha hagut un total d´ingressos de 19.575.332 i un total de despeses per valor de 19.537.171, amb un resultat final d´un saldo positiu de 38.161, ben poca cosa pel que és el moviment econòmic d´una diòcesi.
El que no està en el fulletó però val la pena destacar és que respecte a l´any passat, la col•lecta de Germanor diocesana ha baixat un 36%; segurament la crisi econòmica que ens afecta a tots hi ha tingut a veure, però si creiem en el que fa l´església, hem d´intentar col•laborar amb ella; avui, diumenge 13 de novembre se´ns demana que ho fem econòmicament amb la col•lecta de Germanor. Siguem generosos en la mesura de les nostres possibilitats.

EXPOSICIÓN GAUDÍ Y LA SAGRADA FAMILIA EN EL VATICANO

La Fundación Sagrada Familia y la Fundación Joan Maragall nos piden que anunciemos una exposición que de los días 24 de noviembre al 15 de enero tendrá lugar en el Vaticano sobre el genial Gaudí y su obra más emblemática, el templo de la Sagrada Familia, con el tema de fondo: arte, ciencia y espiritualidad. Los interesados pueden coger los trípticos que hay en la mesita de la salida de la iglesia.

Más información: http://www.gaudiaroma.cat/

REUNIÓ DE CATEQUISTES DE NENS DE SEGON

El dilluns a les 19h. Tractarem els temes 7 i 8.

ENCUENTRO DEL GRUPO JUSTICIA Y PAZ

También este lunes, a les 19h30´.

CONSELL PASTORAL PARROQUIAL

Es reuneix aquest dilluns a les 21h. per tractar temes importants per a la comunitat parroquial, entre ells les activitats que es faran per l´Advent i Nadal i el primer punt del nou pla pastoral diocesà: l´evangelització.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.