La catequesi

LA CATEQUESI, VITAL PER A LA FE

Un any més la parròquia posa en marxa la catequesi familiar-infantil. La seva finalitat és doble: per una banda, que els nens i nenes comencin a conèixer a Jesús i el seu missatge, i que aquest coneixement els porti a creure en ell, a adherir-se a la seva persona i a seguir-lo. La segona finalitat és que els pares puguin ajudar als seus fills a fer aquest camí, i per això ells també tenen les seves sessions de catequesi, encara que, evidentment, a un nivell diferent. La catequesi de pares i mares també pot servir per despertar o posar al dia una fe i uns coneixements que de vegades estaven adormits o endarrerits.

La catequesi és fonamental perquè gràcies a ella molts assoleixen la fe, la fe que van rebre en llavor en el moment del seu baptisme però que no es desenvoluparà si no la reguem, si no la conreem, cosa que ha de fer la família, la parròquia i l´escola, d´aquí la importància de què també a l´escola es demani la classe de religió.

Les inscripcions tindran lloc la setmana que ve, de dilluns a divendres, de 17h30´a 19h, en el despatx parroquial. La catequesi és per a nens i nenes de tercer de primària en amunt.

BAUTIZOS

El domingo pasado entraron a formar parte de la gran familia de los cristianos: Víctor Escribá Amenós, Lara González Rodríguez, Oriol Martínez Barba, Paula Roca Alhambra i Mateo Castillo Parra.

CELEBRACIONS ANIVERSARI DE CASAMENT

El diumenge passat van celebrar a la missa de 12h, el 50è aniversari del seu casament en José Luís Filella i la Mari Flor Mesón; mentre que a la missa de 20h, en Àngel Cardiel Campos i la Sílvia Fenollosa Martínez van celebrar les bodes de plata. A les dues parelles les felicitem molt sincerament. Per molts anys!

VIDA CREIXENT

Aquest dilluns, a les 19h. inicia el curs aquest grup de gent gran que es dedica a aprofundir la fe. S´hi pot apuntar qui ho desitgi.

MISA RESIDENCIA ANCIANOS DE COLLBLANC

Este martes a las 16h30´, en la segunda planta.

AJUDAT- AJUDANT

Aquest grup que es dedica a cosir i a donar-se mútuament suport, i que es reuneix els dimarts i dijous, de 5h30´a 7h30´ en el casalet, inicia el curs  aquest dimarts. Hi pot participar qui vulgui.

FIESTA DE LA VIRGEN DE LA MERCED

El próximo sábado día 24 es la fiesta de la Virgen de la Merced, patrona de la ciudad de Barcelona. El horario de misas será como los domingos.

REINICIO DE LAS MISAS EN ST. ALBERT

El sábado 24 de septiembre se celebrará la primera eucaristía del nuevo curso. Como siempre, a las 7 de la tarde.

CAMPANYA DONACIÓ DE SANG

Diumenge 25, de 10 a 14h. en el casalet.

MISSA A LA SAGRADA FAMÍLIA

Cada parròquia ha rebut només 10 invitacions per assistir a la missa de la Sagrada Família del dia 25 per presentar el nou pla pastoral. Com que els destinataris preferents d´aquestes invitacions havien de ser els membres dels consells pastorals parroquials, aquestes ja han estat repartides. Malauradament ja no ens en queden per a ningú més.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La catequesi

  1. Miquel ha dit:

    Cal pregar perquè les activitats que comencen del curs present, com la catequesis, tinguin molts fruits. Val la pena fer un esforç i invitar a tothom que coneixem a fruir d’aquesta oportunitat de conèixer i viure la fe en Crist.
    Per altra banda, aquest estiu que ha acabat ha estat una benedicció per la Jornada Mundial de la Joventut. He pogut anar a algunes d’aquestes jornades -no la de Madrid- i són una experiència que val la pena que tinguem els joves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.