Nou curs

COMENCEM UN NOU CURS

Després d´un estiu especialment càlid i havent acabat molts les vacances o a punt de fer-ho, així, només falta una setmana perquè comenci el curs escolar, nosaltres, les parròquies de St. Ramon i de St. Albert anem recomençant les activitats que s´aturaren durant l’estiu.

Val la pena però que recordem algunes coses que a nivell d´Església aquest any seran importants:

A nivell de l´Església Universal, el mes d´octubre se celebrarà el segon sínode de bisbes sobre la família, l´ordinari, que completarà l´extraordinari que va tenir lloc l´any passat. Un altre esdeveniment important serà l´any jubilar de la misericòrdia, convocat pel papa Francesc per ser inaugurat el 8 de desembre d´enguany.

A nivell de l´Església a Catalunya, el congrés del laïcat a Catalunya que es farà a Poblet els dies 2 i 3 d´octubre.

A nivell de l´Església diocesana, un nou pla pastoral per un any intitulat “Sigueu misericordiosos”, entorn del tema de la misericòrdia i del jubileu extraordinari convocat pel papa, amb tres objectius: 1-L´acolliment amarat de misericòrdia. 2-Participar de la mirada misericordiosa del Bon Pastor. 3-L´atenció material i espiritual als pobres.

A nivell de les nostres parròquies, assenyalar una trobada extraordinària del Consell Pastoral Parroquial per estudiar com podem aplicar algunes de les idees del Congrés internacional de la pastoral a les grans ciutats que es va celebrar a Barcelona l´any passat.

Seguirem amb les activitats de cada any amb algunes novetats, per exemple, aquest any la catequesi de confirmació l´oferirem també als nens i nenes que van fer la primera comunió l´any passat i intentarem potenciar el treball amb els escolans/es.

MISSA A LA RESIDÈNCIA DE COLLBLANC

El dimarts a les 16h30´ a la primera planta, per a les persones que estan ingressades a la residència i les que vulguin venir a animar la celebració de l´eucaristia.

VIDA CREIXENT

Primer encuentro del curso el jueves a las 18h30´. Para personas de más de sesenta años. Nos reunimos una vez al mes, el segundo jueves, para tratar temas relacionados con la fe y la espiritualidad en esa edad, siguiendo un librito que cada año es nuevo y que confecciona el movimiento cristiano de gente mayor “Vida Creixent”. El de este año lleva por título: “Nuestro entorno y nuestro crecimiento personal”. Podéis venir todas las personas de más de sesenta años que estéis interesados.

NOTÍCIES SOBRE MN. JOAN CUADRENCH

En el full parroquial del 21 de juny us informàvem que Mn. Joan havia petit un accident vascular cerebral. Ha millorat però no està com abans, per aquesta raó no pot viure sol. Actualment està ingressat a la Casa de Reposo San Camilo del Guinardó (C/ Sales i Ferré nº 60).

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.