Bon Any Nou!

UN NOU ANY

Sant Ramon | MariaFa tres dies, dijous passat, començàvem un nou any, el 2015, i nosaltres els catòlics ho fèiem celebrant una festa mariana, la Verge Maria, la Mare de Déu. Començar l´any encomanant-se a Maria és una bona manera de fer-ho, però també es podem fer altres coses.

Un nou any és una nova oportunitat per a viure amb sentit, amb plenitud. Desgraciadament hi ha molts moments de la nostra vida en els quals perdem el temps, però a més a més, pot ser que la nostra existència la tinguem mal orientada. Hi ha moltes persones que donen importància al que realment no ho té i en canvi no fan cas de les coses que veritablement són transcendents.

Aquesta equivocació humana sembla que està molt accentuada en els nostres dies: Hi ha molta gent que té posat el seu cor de manera privilegiada en els diners, en el poder, en la fama, en el plaer desordenat, en el culte al cos,… i llavors es perden les coses que realment valen la pena. Precisament, la vinguda de Jesús que estem celebrant aquests dies del temps de Nadal ens recorda que ell és la llum veritable que ve al món a il·luminar a tot els homes, com diu sant Joan en el pròleg del seu evangeli. El que cal és deixar-se il·luminar, tenir els ulls ben oberts, estar receptius.

El final d´un any i l´inici d´un de nou és una bona oportunitat per a fer examen de consciència: ¿què hem fet bé? ¿què no hem fet bé? ¿com hem orientat la nostra existència al llarg d´aquests 365 dies? ¿quins canvis hem d´introduir en la nostra vida de cara a aquest nou any perquè realment sigui més reeixida, més plena de sentit?

Aprofitem doncs aquesta oportunitat que Déu ens dóna.

BAUTIZO

El domingo pasado fue bautizada en San Ramón la niña Alexia Rodríguez Pérez, la felicitamos a ella y a sus padres y padrinos.

Sant Ramon | EpifaniaEPIFANIA

El pròxim dimarts és la solemnitat d´Epifania, en la qual celebrem que Jesús es va manifestar també als no jueus, -la resta de la humanitat- representats pels mags. L’horari de misses serà com els diumenges.

VIDA CREIXENT

Trobada aquest dijous a les 18h30´. Farem el tema 4 que porta per títol: “Què fem del passat, dels propis límits, de la solitud?”

ENCUENTRO ARCIPRESTAL DE NAVIDAD

El próximo viernes día 9 de enero, a las 21h. en San Ramón, tendrá lugar el encuentro arciprestal de Navidad. Es una oportunidad de encontrarnos los feligreses de las distintas parroquias que forman al arciprestazgo de Torrassa-Collblanc para conocernos mejor haciendo oración juntos y compartiendo después un pica-pica. ¡Estáis todos invitados!

RENICIO DE LAS MISAS EN SAN ALBERTO

Después del paréntesis navideño, el próximo sábado se reemprenden las misas anticipadas del sábado. Como siempre, a las 19h.

ELS CAPELLANS I EL CONSELL PASTORAL PARROQUIAL US DESITGEM UN FELIÇ ANY 2015!

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.