Nota de comiat

COMIAT DEL PARE RAMIRO

Estimats amics i amigues de les comunitats de Sant Ramon i Sant Albert: em proposa Mn. Lluís que us escrigui un senzill escrit per acomiadar-me de tots vosaltres. Clar que el millor acomiadament serà el poder parlar-ne personalment i una bona abraçada…durant aquest darrer mes de setembre.

Em preguntareu perquè marxo de Collblanc. Doncs no marxo tan sols jo sinó tota la nostra comunitat jesuïta del carrer Graner per anar a reforçar-ne altres quatre, dos a Barcelona, una altra a Esplugues i jo aniré a viure i col·laborar en tres parròquies  de Bellvitge.

Com no estaré gens lluny, tindré l´oportunitat de venir a veure-us algunes vegades durant l´any. Sobretot no vull faltar a les reunions de “Justícia i Pau” que celebrem cada mes a Sant Ramon.

També us preguntareu segurament ¿quin ha estat el record més fort i entranyable que m’emporto de tots aquests anys vivint i servint les eucaristies dominicals a les nostres dues parròquies?

És ben senzill de respondre: la qualitat de la vivència col·lectiva de la nostra fe en Jesucrist, expressada sempre amb el cor a la mà i recolzada per vosaltres quan en parlàvem a la sagristia o al carrer.

Això vol dir també que hem cultivat tots aquests anys un bon sentiment d´amistat, ben nodrit amb els àpats (sopars i dinars) de les festes que hem celebrat cada any, des del Nadal fins la festa, ben recent, de Sant Ramon.

No us estranyi que vingui a saludar-vos qualsevol diumenge de l´any. Crec que és també cristià, mantenir una certa nostàlgia dels temps viscuts amb pau i alegria de cor amb tanta gent bona coneguda al llarg de 6 o 7 anys, malgrat les sortides a Haití, Hondures i El Salvador.

I us desitjo fraternalment que seguiu aprofundint la vostra experiència de fe i el vostre compromís amb la nostra societat catalana i arreu del món.

 

Us deixo en bones mans, amb Mn. Lluís i en Fernando!

Una forta abraçada, Ramiro

Setembre del 2017.

AGRAÏMENT AL PARE RAMIRO

Agraïm al pare Ramiro tot el que ha fet per les comunitats de Sant Ramon i Sant Albert, li desitgem que li vagi molt bé a Bellvitge i no el podem acomiadar del tot perquè com ens ha dit a l´escrit, sempre que pugui seguirà col·laborant amb el grup de “Justícia i Pau” de Sant Ramon.

COLLA JOVE

El grupo de “Colla Jove” formado por matrimonios se reúne una vez al mes, el último viernes, a partir de las 21h., para tratar temas religiosos, espirituales, de familia, etc. La primera reunión del curso será el próximo viernes para comentar las vivencias del verano y decidir el material que vamos a utilizar a lo largo del curso.

NOTA LITÚRGICA

Aquest diumenge dia 24 de setembre s´escau la festa de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de la ciutat de Barcelona, per aquesta raó a les esglésies de Barcelona és celebrarà la missa de la Mercè, enlloc de la del diumenge 25 de durant l´any; en canvi, a Sant Albert, en estar a L´Hospitalet es celebrarà aquesta última.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.