Canvi important

CANVI DE MOSSENS A LA PARRÒQUIA

Cada any, el Consell Episcopal de l´Arxidiòcesi de Barcelona, al finalitzar el curs, ha de preveure quins canvis s´han de fer per a tenir proveïdes totes les parròquies i serveis de la diòcesi, la qual cosa implica alguns canvis de mossens. Hi ha mossens que es jubilen o que s´han mort exercint algun càrrec, i a aquests se´ls ha de reemplaçar; hi ha mossens que per un motiu o altre demanen un canvi de parròquia, així, hi ha qui pensa que no convé estar massa temps amb la mateixa comunitat cristiana perquè arriba un moment en què un pot caure en la rutina i convé anar a un altre lloc; hi ha qui no ha demanat cap canvi però l´arquebisbe, assessorat pels bisbes auxiliars i el Consell Episcopal, li proposa  anar a un altre lloc que s´ha de cobrir, etc. Com veieu, els motius d´un canvi de mossèn poden ser diversos.

De cara al curs que ve, mossèn Fernando i jo canviarem de parròquia perquè ens ho ha demanat o proposat l´arquebisbe. Aviat es faran públics els nomenaments d´aquest any i llavors podrem dir a on anem cadascun de nosaltres i qui són els que vindran a Sant Ramon.

El dilluns passat ho vam comunicar en el Consell Pastoral Parroquial i també vam acordar que moltes de les decisions de la darrera assemblea parroquial, la del 25 de maig, era millor esperar al nou rector per a veure si es podien aplicar i com, donat que és ell a qui li correspondrà portar-les a la pràctica.

Els canvis s´acostumen a fer a començaments de setembre, amb l´inici del nou curs, per la qual cosa ens seguirem veient durant més de dos mesos, encara que amb les vacances pel mig podria ser que no ens veiéssim gaire.

Intentarem convidar per la festa de Sant Ramon al nou rector i al qui l´ha d´ajudar perquè els comenceu a conèixer.

CONVIVENCIAS DE MONAGUILLOS

Como otros años, el seminario de Barcelona organiza las convivencias de verano de monaguillos que tendrán lugar del 8 al 12 de julio en el seminario de Tortosa. Están pensadas para niños y adolescentes varones de 8 a 14 años. El precio de las mismas es de 95 €, se pueden conseguir becas para quienes lo necesiten.

El lema de las convivencias es “Serem feliços” y consisten en espacios de deporte, juegos, reflexión, plegaria, eucaristía, etc. Es una buena oportunidad para hacer amigos, profundizar y celebrar nuestra fe y nuestra relación con el Señor, y pasárselo bien. Los interesados que hablen con los sacerdotes.

COL·LECTA CÀRITAS DIOCESANA

Aquest cap de setmana se celebra la solemnitat del Corpus, del Cos i la Sang de Crist, amb motiu d´aquesta festa es farà la tradicional col·lecta a favor de Càritas Diocesana.

EXPOSICIÓN DEL SANTÍSIMO Y ADORACIÓN

El próximo martes, último martes de mes, después de la misa de las 20h tendrá lugar la exposición del Santísimo por espacio de una hora.

SUSPENSIÓ DE LES MISES VESPERTINES DE ST. ALBERT

Aquest dissabte tindrà lloc la darrera missa vespertina anticipada a St. Albert. El dissabte 14 de setembre a les 19h. es reprendran les misses.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.