Advent

ADVENT, TEMPS DE CONVERSIÓ

L´Advent és un dels temps de conversió per excel·lència, les crides de Joan Baptista que escoltem en el segon i tercer diumenge d´Advent van en aquesta línia: “Joan anà per tota la comarca del riu Jordà predicant un baptisme de conversió per obtenir el perdó dels pecats” (Lc 3,3); “Així, doncs, què hem de fer? Ell els responia: Qui tingui dos vestits que en doni un al qui no en té, i qui tingui menjar que el comparteixi també amb els altres” (Lc 3, 10-11).

Per una altra banda, el nostre nou pla pastoral està orientat en la línia de la conversió, ja que no serveix de res fer grans canvis si primer no canviem el nostre cor. Així, el pla pastoral en el eix primer, l´eix de Jesucrist, en la seva cinquena proposta parla de la conversió: “La vida cristiana no neix d´una idea, sinó d´un encontre amb Jesucrist i ens exigeix una continua conversió. Som conscients que la renovació de l´Església passa necessàriament per una sincera conversió personal. Per a realitzar aquesta tasca de renovació constant disposen de molts ajuts que tenim a l´abast i que cal aprofitar i oferir als qui els necessiten: estudis d´evangeli, lectio divina, revisió de vida, adoració del Santíssim, recessos, exercicis espirituals, grups de pregària. D´aquestes pràctiques se´n poden treure fruits”. Algunes d´aquestes activitats ja les ofereix la parròquia, en elles pot sorgir aquest desig de canvi que un cop ha brollat en el nostre cor, hauria de passar per la confessió per a poder rebre el perdó de Déu per les nostres infidelitats. Així, amb un cor que se sent perdonat i reconciliat amb Déu i els germans, podem començar una nova vida, un nou enfocament de la nostre existència.

La parròquia ofereix en els temps d´Advent i Quaresma la possibilitat d´aquesta reconciliació de què parlàvem.

Dimarts de la setmana que ve a les 19h. realitzarem la celebració comunitària del sagrament del perdó amb confessió i absolució individual, hi esteu tots convidats.

COMENTARIO DEL EVANGELIO

Decíamos en el artículo de entrada que una de las formas de favorecer la conversión es el estudio de evangelio, nosotros hacemos una cosa parecida los jueves de Adviento a las 20h30´, comentamos el evangelio del siguiente domingo. Este jueves comentaremos el del cuarto domingo: Lc 1,39-45. (la visitación de María a su prima santa Isabel).

COL·LECTA CÀRITAS DIOCESANA

Cada any, el diumenge abans de Nadal es realitza la primera col·lecta per a Càritas Diocesana, la segona té lloc el diumenge del Corpus. Per tant, us recordem que a les misses del proper cap de setmana realitzarem aquesta col·lecta manada que té com a finalitat ajudar a sostenir totes les activitats que realitza Càritas a favor dels més necessitats. Siguem generosos!

DONACIONES OBRAS IGLESIA

En la campaña de donaciones para sufragar los gastos de las obras de la reparación del techo de la sacristía y pasillo adyacente se llevan recogidos 4.885 €. Muchas gracias por vuestras aportaciones. La paga extra de Navidad puede ser una buena oportunidad para aproximarnos más a los 13.000 € que es lo que cuesta la obra.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.