Catequesi

LA CATEQUESI PARROQUIAL

Un any més posem en marxa la catequesi familiar-infantil de Sant Ramon Nonat – Sant Albert Magne.

Els dies 25 a 28 (de dimarts a divendres) de 17h30´ a 18h30´ es podran fer les inscripcions per a la catequesi en el despatx parroquial. Els criteris són tenir com a mínim 8 anys o estar fent tercer de primària. Tenen preferència els nens que viuen en el barri i els que són alumnes dels dos col·legis Sant Ramon, el parroquial, i el del Sagrat Cor.

La catequesi està organitzada en dos anys, i mentre els nens vénen un dia a la setmana, els pares assisteixen a una catequesi per a ells cada quinze dies, a la mateixa hora que els seus fills.

Es tracta de què mentre els nens es van endinsant en el coneixement i l´estimació de Jesús i el seu missatge, els pares a la seva vegada, puguin anar recordant el que van aprendre en el seu moment, quan van ser ells els qui començaven la iniciació cristiana i puguin aprofundir en la seva fe.

Des del full parroquial us convideu a què feu propaganda de la catequesi a tots els nivells: familiar, amical, veïnal, etc. Si alguns no viuen en el barri, doncs que vagin a la seva parròquia a fer catequesi, lo important és que tothom qui ha estat batejat o visqui en un ambient cristià faci aquest camí. Que no hi hagi ningú que hagi rebut el baptisme però que després no se li ofereixi l´oportunitat de conèixer a Jesús. Als pares o tutors que vénen a batejar els seus fills se´ls demana que els ajudin a desenvolupar la seva fe, això vol dir, entre altres coses, el portar-los a la parròquia per a fer la catequesi.

Per una altra banda, més endavant parlarem de la catequesi de confirmació, un sagrament que tots els cristians haurien de rebre, lo ideal fora a l´adolescència, però si un és més gran i encara no l´ha rebut, li oferirem també aquesta possibilitat. Els interessats poden passar pel despatx parroquial, dimecres i divendres de 18 a 20h. 

VIGILIA DE LA HERMANDAD DEL SEÑOR DE LOS MILAGROS

El próximo sábado 22 de septiembre, de 18h. a 23h. habrá una vigilia en la capilla del Santísimo organizada por la Hermandad del Señor de los Milagros con motivo del inicio del mes del Cristo morado, el Señor de los Milagros. El acto está abierto a todas las personas que quieran participar y consistirá entre otras cosas en el rezo del santo rosario a las 19h. y la eucaristía a las 20h., tema sobre la santidad: el primer capítulo de la Exhortación del papa  “Gaudete et exsultate”, exposición del Santísimo,..

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.