Tornem

UN NOU CURS

Sembla que era ahir quan escrivíem el darrer full parroquial del curs 2017-2018, el del 24 de juny en què explicàvem com quedaria la parròquia durant l’estiu, i ara tornem a escriure per posar-nos en marxa de cara al nou curs. Aquestes arrencades sempre són lentes per diverses raons: perquè encara hi ha persones de vacances, el curs escolar no comença fins el 12 de setembre i la nostra catequesi familiar-infantil es posa en marxa després de què els nens/es i els seus pares estan tranquils perquè ja està rodant el curs escolar, etc.

Des d’aquest full us desitgem que hagueu passat unes bones vacances i volem comentar-vos algunes coses que poden ser importants en referència al nou curs.

En primer lloc, pel que fa al senyor Miquel no se sap ben bé com ha quedat el seu braç, li hauran de fer noves radiografies i a lo millor el tindran que tornar a operar, raó per la qual de moment seguirem amb lo dels voluntaris que vigilen l’església els matins i les tardes.

Un fet important en relació a la nostra arxidiòcesi és que tenim un nou pla pastoral que es va presentar el mes d’abril a la basílica de Santa Maria del Mar, ara ens trobem en un període de donar-lo a conèixer que consistirà bàsicament en anar-lo presentant de forma resumida a partir d’aquest full parroquial i després en el mes d’octubre farem un acte de presentació.

A partir de l’Advent d’enguany s´han de començar a treballar a tots els nivells, entre ells també el parroquial, dos dels eixos del pla pastoral, el primer que és Jesucrist i el quart que és la fraternitat, més endavant ja explicarem com ho farem.

A nivell d’Església universal cal recordar que el mes d’octubre tindrà lloc a Roma el Sínode de Bisbes dedicat als joves, la fe i el discerniment vocacional.

A nivell arxiprestal hem de comentar que abans de final d’any hi haurà elecció d’arxiprestos, la qual cosa vol dir que en el nostre arxiprestat poden haver canvis en aquest sentit o no.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.