Arriba l’estiu

LA PARRÒQUIA A L´ESTIU

El dijous passat va començar l´estiu, el divendres es va acabar el col·legi i hi ha gent que ja ha començat les vacances. Lògicament, en aquest temps d´estiu la parròquia queda a mínims d´activitats i també de misses.

Us expliquem com quedarà la parròquia a partir de l´1 de juliol i fins el 9 de setembre, ambdós inclosos:

  • En primer lloc intentarem que l´esglèsia romangui oberta com fins ara: els dies feiners i dissabtes de 8h30´ a 12h. i de 18 a 20h30´, mentre que els diumenges i festius, de 8h30´ fins a la darrera missa del matí i de 18h. fins a les 20h45´.

Com que ara no tenim al senyor Miquel i alguns dels voluntaris per tenir cura de l´església pel matí o la tarda estaran fora de vacances, necessitarem nous voluntaris, els que es puguin oferir que parlin amb els mossens.

  • L´Horari de misses serà el següent:
    • Els dies feiners només hi haurà la missa de les 20h. (se suprimeix la missa de les 9h).
    • Els diumenges i festius hi haurà missa a les 9h. a les 12h. i a les 20h. (se suprimeix la missa de les 13h). Fora de la missa de les 12h. la resta les farem a la capella del Santíssim on hi ha aire condicionat i estarem millor.
  • El despatx parroquial serà l´habitual de durant l´any, dimecres i divendres de 18 a 20h. fora de l´agost en què només funcionarà els dimecres de 18 a 20h.
  • Pel que fa a Càritas, durant el mes d´agost no hi haurà secretaria de Càritas ni repartiment d´aliments ni de roba.
  • El full parroquial no es tornarà a editar fins el setembre, si hi ha alguna notícia per a comunicar ho farem amb avisos a les misses.

Recordar que aquest any Sant Ramon Nonat, el 31 d´agost, cau en divendres, ja informarem oportunament dels actes celebratius.

 EL CATALUNYA CRISTIANA

Catalunya Cristiana es una publicación semanal de las diócesis catalanas que tiene treinta y ocho años de existencia. Se define como un semanario de información y cultura religiosa que pretende, principalmente, tener informados a los feligreses catalanes de los acontecimientos religiosos que van teniendo lugar en nuestra tierra.

El precio de cada ejemplar es de 2,90 € y durante un tiempo tendremos diez ejemplares gratuitos, cinco en catalán y cinco en castellano, para que los ojeéis y os los llevéis. Aquellas personas que estéis interesados en tenerlos, lo podéis decir a los sacerdotes y a partir del mes de octubre lo podréis coger pagando 2€, el resto lo pondrá la parroquia para subvencionar la prensa que elabora la iglesia en Catalunya.

COLLA JOVE

Darrera reunió del curs, el divendres a les 21h. amb pregària i sopar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.