Maig

MES DE MAIG, MES DE SAGRAMENTS

La Pasqua és el temps per excel·lència dels sagraments donat que aquests reben la seva força de la pasqua del Senyor, del seu pas per la passió, mort i resurrecció i donació de l’Esperit Sant.

A Sant Ramon sobretot és concentren en el mes de maig, així, per una banda, la unció dels malalts, el sagrament que ajuda a les persones malaltes o ancianes amb limitacions o sobreposar-se a les seves limitacions i patiments, aquest any l´administrem a les persones ingressades a la residència de Collblanc que ho desitgin, la setmana passada és va administrar a les persones de la  primera planta i la propera setmana a les de la segona planta.

Les primeres comunions, l´inici de la participació en plenitud de l´eucaristia, ara és tracta ja no només d´escoltar la Paraula de Déu sinó també rebre el cos i la sang de Crist per entrar en comunió amb ell, per anar-nos cristificant, semblar-nos més al Crist, es realitzarà aquests dissabtes en dos torns, a les 11h i a les 12h30´ fins el 26 de maig, amb un total de 70 nens/es. També n´hi ha alguns que s´han preparat a Sant Ramon però faran la primera comunió fora i d´altres que  la faran més endavant en un missa de diumenge.

Les confirmacions tindran lloc el proper dissabte 19 de maig, la vetlla de Pentecosta, el dia més apropiat per a rebre l´Esperit Sant en plenitud, per poder viure més madurament el nostre cristianisme, el nostre seguiment de Jesús i la nostra pertinença a l´Església; aquest any el total de persones a confirmar-se i rebre algun dels altres sagraments de la iniciació cristiana que els falta (baptisme, primera eucaristia) és bastant nombrós, de 34 persones, 4 són preadolescents que han empalmat la primera comunió amb la catequesi de confirmació, 11 són adolescents, 9 són joves i 10 són persones adultes. Encara que l´ideal és ser confirmat no gaire més tard de la primera comunió, nosaltres intentem donar l’oportunitat a tothom per a rebre aquest sagrament que no és de segona línia, sinó que és tant important com els altres.

MISA RESIDENCIA DE COLLBLANC

El martes a las 16h30´ en la segunda planta con administración de la unción de los enfermos a las personas preparadas que lo deseen.

XERRADA LITÚRGICA

El dimecres a les 20h.30´.

CONFIRMACIONES EN SANT RAMON

El sábado 19 a les 20h. Presididas por el Vicario Episcopal de la Zona y rector de la parroquia, Mn. Lluís Ramis.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.