El camino

TESTIMONI DEL CAMÍ DE SANT JAUME

Com vam anunciar la setmana passada, publiquem un testimoni d´aquest estiu, concretament de Weilian Lin, escolà de la parròquia, que va participar en la peregrinació a Santiago i a Fàtima organitzada per la Delegació de Joventut de Barcelona.

“Va arribar el moment de posar-nos les botes per recórrer el camí de Sant Jaume i visitar la mare de Déu de Fàtima. El dissabte 29 de juliol a les 10 de la nit ens vam trobar en el seminari 115 joves de la diòcesi de Barcelona per fer el pelegrinatge. Sabíem que no era un camí fàcil de recórrer on hi hauria obstacles que ens entretindrien, però tots, plens de ganes, d’il·lusions i acompanyats per Déu, vam començar l´aventura i el pelegrinatge.

El nostre recorregut va ser una variant del camí portuguès central. De Pontevedra fins al monestir de Poio, de Poio al Monestir d’Armenteira, d’Armenteira a Vilanova d’Arousa, de Vilanova d’Arousa a Padrón, de Padrón a Santiago i de Santiago al Santuari de Fàtima, aquest últim itinerari en autocar. Van passar els dies molt ràpids. Caminant, xerrades, riures, reflexions, eucaristies, activitats, testimonis, cants, etc. La major part del camí vam dormir en poliesportius i algun que altre dia, en llits. Més tard, a Padrón va arribar el nostre arquebisbe, Mons. Joan Josep Omella, amb el seu secretari, Mn. Marc Labori, per acompanyar-nos en l´últim tram del camí fins a Santiago. Però abans de que finalitzés el dia vam celebrar l´eucaristia i el sagrament de la reconciliació, presidits per ell. L´últim tram era llarg però les ganes d’arribar, més. En total vam fer 120 kilòmetres a peu. La nostra estància a Santiago fou curta; a la catedral vam poder contemplar el Botafumeiro en funcionament a l´eucaristia presidida pel nostre arquebisbe. El dia següent vam continuar el nostre viatge fins a Fàtima, concretament al poblet de Valinhos, on va aparèixer la Verge als tres pastorets. Vam participar en la pregaria del rosari amb la processó de torxes per la nit. L´endemà  vam celebrar la missa internacional tot finalitzant el nostre pelegrinatge.

Donem gracies a Déu per aquest camí i per les persones que hem conegut. Perquè ens ha plantat una llavor en cadascun de nosaltres, perquè en donem un bon fruit. També per apropar-nos més a Ell, que es el nostre camí veritable, font de vida i de felicitat.”

MISA RESIDENCIA COLLBLANC

El próximo martes a las 16h30´se celebrará la eucaristía en la primera planta de la residencia de Collblanc.

VIDA CREIXENT

El proper dijous a les 18h30´ tindrà lloc la primera reunió del curs del grup Vida Creixent, que és un moviment cristià de gent gran amb gran implantació dintre de les diòcesis catalanes, i també fora. Bàsicament ens reunim un cop al mes, el segon dijous, tot seguint un llibre que cada any és diferent. Cada trobada tractem un capítol diferent i la temàtica va al voltant de l´espiritualitat, religiositat i els problemes i les coses que atenyen a la gent gran. El d´aquest any porta per títol: “Primavera a la tardor de la vida”, escrit per Mn. Manel Bajo. Us hi convidem!

INICIO EUCARISTIAS SANT ALBERT

El sábado 16 se reinician las eucaristías anticipadas del domingo en Sant Albert (C/Pujós 99) a las 19h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.