Tornem

UN NOU CURS

Per a molts les vacances ja s´han acabat o estan a punt de fer-ho; desitgem que tothom hagi tingut l´oportunitat de descansar i de passar-s´ho bé, gaudint d´uns dies de merescut estiueig. És possible que en algun full parroquial publiquem el testimoni d´algun feligrès sobre aquest estiu. Ara però cal que comencem a pensar en el nou curs que tenim al davant. Des del punt de vista diocesà cal esmentar tres fets importants:

1-Tindrem dos bisbes auxiliars nous: Mons. Sergi Gordo Rodríguez i Mons. Antoni Vadell Ferrer. Esperem que la seva presència i ministeri sigui un element molt positiu que dinamitzi la pastoral de la nostra església local.

2-Tindrem un nou pla pastoral. Durant el curs passat les parròquies, moviments catòlics, etc, que van voler, van poder intervenir en un procés participatiu de cara a l’elaboració d’aquest nou pla. Esperem que aviat el tindrem i que inspiri cap a on hem d’anar i el què hem de fer en la nostra diòcesi.

3-Segurament al llarg del curs hi hauran canvis en alguns dels càrrecs del bisbat com vicaris episcopals, delegats/des episcopals, etc. El nostre arquebisbe ja porta més d’un any i mig entre nosaltres, comença a conèixer la realitat de la nostra església i ara ja pot prendre aquestes decisions amb criteri.

Pel que fa a la nostra parròquia cal que us comuniquem que els jesuïtes que viuen en el carrer Graner hauran de deixar el pis, el tanquen, i se´ls enviarà a altres llocs amb altres funcions, el pare Ramiro que és el que acostuma a col·laborar amb nosaltres, anirà a la parròquia de Mare de Déu de Bellvitge, ell en un proper full parroquial ens ho explicarà.

Disposem-nos tots a col·laborar i a participar al màxim en les activitats que es facin aquest any a la parròquia. Si us veieu en cor de fer alguna tasca, dieu-nos-ho, i, sobretot, intenteu fer-vos presents en el màxim d´activitats possibles.

Recordeu que l´horari de misses de durant el curs començarà l´11 de setembre.

FENT CAMÍ

El grup Fent camí, integrat per persones que es reuneixen un cop al mes, el segon divendres de mes a les 20h30´, per tractar temes d´espiritualitat, religiosos, etc, tot compartint vivències i creant una relació d´amistat entre els seus membres, tindrà la primera reunió del curs el proper divendres dia 8 a les 20h30´. En aquesta primera reunió compartirem vivències d´estiu i decidirem quin material hem de treballar al llarg del curs. El grup està obert a les persones que puguin estar interessades.

ORDENACIÓN EPISCOPAL DE LOS OBISPOS AUXILIARES

Los nuevos obispos auxiliares de la diócesis, de los cuales hemos hablado en el artículo de portada, serán ordenados en la basílica de la Sagrada Familia el sábado 9 de septiembre a las 11h. Las personas interesadas en asistir tendrán que hacer la petición por correo electrónico episcopal2017@arqbcn.cat indicando el nombre y apellidos de cada asistente. Las invitaciones se distribuirán por estricto orden de petición hasta que se agoten.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.