Vacances

 ESTIU I VACANCES

El passat dimecres dia 21 vam començar l´estiu astronòmic encara que tots heu pogut experimentar que l´estiu meteorològic ja fa temps que el tenim entre nosaltres amb aquestes temperatures tan altes que dificulten la feina i el dormir.

I l´estiu acostuma a ser temps de vacances, els estudiants acaben el curs, tant a les escoles com als instituts i universitats, mentre que els adults tenen uns dies per descansar de la seva activitat laboral o professional. També a la parròquia els diversos grups i activitats que s´hi fan pleguem per un temps i la feina disminueix molt, ens quedem a mínims: la litúrgia i celebracions, el despatx parroquial i Càritas, però que també descansa durant l´agost. Al final del full us expliquem quins són els horaris de misses i despatx durant l´estiu.

Encara que durant les vacances no fem les activitats habituals de durant l´any, tampoc no es tracta de no fer res, més aviat es tracta de canviar el tipus d´activitats mantenint algunes coses fonamentals. Podem quedar-nos a la ciutat o podem anar a fora però la pregària, la participació a l´eucaristia dominical, la relació amb el Senyor no podem abandonar-los, és més, ja que tenim més temps lliure hauríem de dedicar part d´aquest temps a l´espiritualitat i religiositat, potser podem també llegir algun llibre religiós que ens ajudi a conrear el nostre esperit. Visites a ermites, esglésies, monestirs i altres llocs d´espiritualitat poden ajudar, sobretot si es tracta d´anar a passar uns dies en algun d´aquests llocs amb religiosos o religioses que tenen servei d´hostatgeria i que et conviden a participar en alguns dels seus actes litúrgics: eucaristia, pregària, litúrgia de les hores, etc.

També fora bo poder dedicar part del temps lliure als altres: començant per la família però també sent possible visitar malalts, fer algun servei a alguna entitat que es dedica als necessitat, etc.

Omplim de sentit el nostre estiu, les nostres vacances.

RESULTADO COLECTA CÁRITAS DIOCESANA

En la colecta del pasado fin de semana a favor de Cáritas Diocesana se han recogido 680 €, muchas gracias por vuestra aportación.

EXPOSSICIÓ DEL SANTÍSSIM I ADORACIÓ

El proper dimarts de 20h30´a 21h30´ tindrà lloc la darrera exposició del Santíssim i adoració del curs.

HORARIOS DE VERANO

Desde el 1 de julio y hasta el 10 de septiembre, ambos incluidos, el horario de misas quedará de la siguiente manera:

DIAS LABORABLES

Misa a las 20h.

DOMINGOS Y SOLEMNIDADES

Misa a las 9, 12 y 20h.

DESPACHO PARROQUIAL

El mes de agosto sólo habrá despacho los miércoles de 18 a 20h.

CÁRITAS

Durante el mes de agosto no habrá secretaría de Cáritas ni reparto de ropa ni alimentos.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.