Economia parroquial

LES NECESSITATS ECONÒMIQUES DE LA PARRÒQUIA

Cada any presentem el moviment econòmic de la parròquia, els ingressos de diners que hi ha hagut i en què s´han gastat aquests diners, donat que els feligresos tenen dret a saber com va l´economia parroquial.  En aquest enllaç trobareu aquesta informació així com una conclusió.

L´Església, com qualsevol altre entitat, té unes necessitats que cobrir, no tot són necessitats espirituals: s´han de pagar sous de laics, despeses de manteniment i reparacions dels edificis, subministraments, publicacions, material de culte, material d’oficina i comunicació, catequesi, … i sobretot, el que més car resulta, l´aportació al fons comú diocesà, una quantitat que s´estipul·la cada any en funció dels ingressos de l´any anterior i que el darrer any ha estat de 24.562,74 €, un 27 per cent del total de les despeses. Aquests diners van a la diòcesi i serveixen per a cobrir moltes depeses com els sous dels capellans i laics contractats, construir noves esglésies com la de la Mare del Carme de Sant Joan Despí que va ser consagrada fa dos dissabtes, reparacions i manteniment d´edificis (també temples), pagar assegurances, etc. Gràcies a això tots els mossens tenen assegurat un sou que no depèn dels ingressos de la parròquia a la qual estan destinats, perquè si fos així, a les parròquies pobres els capellans que les serveixen cobrarien poquet.

Des de fa uns quants anys, la parròquia de Sant Ramon com d´altres de la ciutat de L’Hospitalet, tenen un conveni amb l´Ajuntament a través de Càritas Zona per mitjà del qual ells ens donen diners per a comprar aliments que hem de donar a les persones que ens envien, aquests diners els considerem una realitat diferent dels ingressos i despeses de la parròquia i per això els posem a part.

RESULTADOS COLECTA JUEVES SANTO

En la colecta del Jueves Santo a favor de Cáritas parroquial se recogieron 278 €, muchas gracias por vuestra aportación.

RESULTATS COL·LECTA DIVENDRES SANT

A la col·lecta del Divendres Sant a favor dels Sants Llocs s´han recollit 137 €, gràcies pels vostres donatius.

MISA RESIDENCIA COLLBLANC

El martes a las 16h30´en la primera planta.

EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM I ADORACIÓ

El dimarts a les 20h30´i fins a les 21h30´.

ENCUENTRO ARCIPRESTAL DE PASQUA

El próximo viernes a las 21h. tendrá lugar en la parroquia de Sant Enric d´Ossó (C/ Pere Pelegri 13) el encuentro arciprestal de Pascua, un espacio de plegaria que acaba con un pica-pica y que es una buena ocasión para que los feligreses de las diversas parroquias del arciprestazgo de Torrassa-Collblanc nos encontremos y compartamos. Os invitamos a asistir.

REUNIÓ COLLA JOVE

Aquest dissabte a les 10h30´amb cineforum i posterior dinar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.