Mans Unides

COL·LECTA MANS UNIDES

Com vam anunciar en el darrer full parroquial, a les eucaristies d´aquest cap de setmana es farà la col·lecta a favor de Mans Unides, l´oenagé de l´Església que subvenciona projectes de desenvolupament en el Tercer Món.

Maquetación 1Els projectes als quals es destinaran els diners que es recullin a les ciutats de Barcelona, L’Hospitalet i Cornellà en la campanya d´enguany seran els següents:

1-Intervenció integral d´emergència i rehabilitació en un districte rural d’Etiòpia afectat per la sequera, concretament a les poblacions de Sara Reda i Ararso Bero del districte de Bosset.

El projecte preveu la provisió de llavors millorades de cereals de creixement ràpid i de lleguminoses, la provisió de cabres i llavors de farratge i l´equipament i subministrament de medicaments a dos punts de salut i a una clínica veterinària. Igualment, inclou la provisió d´aigua potable a la població, la construcció de dos estanys per emmagatzemar aigua de pluja, la rehabilitació de 60 hectàrees de terreny amb diferents mesures de conservació d´aigua i sòl, i, a més, la capacitació agropecuària i l´educació sanitària de les 1.200 famílies (unes 7.200 persones)

2-Ampliació i equipament d´una escola de primària de la població de Gurue a la província de Zambezi, al nord de Moçambic.

Es tracta de dotar a l´escola de primària de Sant Antoni de Gurue de dues aules noves, un despatx de direcció, un gabinet pedagògic, una sala d´administració, canalització d´aigua i la instal·lació de tres banys i els corresponents serveis higiènics.

Com veieu, els projectes són molt necessàries i valen la pena. Que no es quedin sense realitzar per culpa de la manca de recursos econòmics. Siguem generosos a la col·lecta d’avui.

MISA EN LA RESIDENCIA DE COLLBLANC

El martes a las 16h30´ en la primera planta, para las personas internas y acompañantes.

ROMERIA A MONSERRAT

Recordar que tindrà lloc els dies 11 i 12 de març. El preu és de 59 €. Les inscripcions i pagaments es fan en el despatx parroquial, dimecres i divendres, de 18 a 20h. El darrer dia per a fer-ho serà el divendres 3 de març. Si coneixeu persones que puguin estar interessades en la romeria, digueu-los-hi.

SOLEMNIDAD DE SANTA EULÀLIA

Este domingo 12 de febrero es Santa Eulalia, copatrona de Barcelona. Por esta razón, en las iglesias de la ciudad como Sant Ramon, prevalece la fiesta de la patrona sobre el domingo sexto de durante el año y las eucaristías serán las de la santa, mientras que en Sant Albert, al estar ubicada en L´Hospitalet se celebrará la misa del domingo.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.