Catequesi I

IMPORTÀNCIA DE LA CATEQUESI

Els cristians, els batejats, la majoria dels quals ho hem estat de petits sota la condició d’arribada l´edat de la raó, ser introduïts en la vida i missatge de Jesús, necessitem de forma continuada aprofundir en l´evangeli i el cristianisme. En un primer moment, són els pares o tutors els que donen els primers passos en els seus fills sembrant la primera llavor de la fe; arribats a l´edat de la raó, la parròquia ofereix la catequesi elemental en què el nen/a comença a conèixer a Jesús i els seus ensenyaments, amb la intenció que coneixent-lo, cregui en ell, s´adhereixi a ell, l´estimi i el vulgui seguir. Més endavant, amb altres catequesis com la de confirmació, joves, adults, gent gran hauria de continuar aquest camí que no s´acaba mai, més ben dit, s´acabarà quan veurem a Déu tal com és, en la vida eterna.

A la parròquia de Sant Ramon i de Sant Albert oferim la primera de les opcions i intenten oferir també les altres.

Us anunciem que durant aquesta setmana, des del dilluns 19 fins al divendres 23, de 17 a 19h. de la tarda, en el despatx parroquial es podran fer les inscripcions per a aquest curs 2016-2017 de la catequesi familiar-infantil a la qual es poden apuntar els que tenen vuit anys o els faran abans d´acabar el curs i/o estant fent 3r de primària. A moltes parròquies, la nostra també, impliquem als pares en aquest procés, per això ells han de venir cada dues setmanes en el mateix dia i hora en la qual vénen els seus fills per fer amb catequistes d’adults la seva pròpia catequesi que els ajudarà a recordar el que van aprendre en el seu moment i potser no recorden, i aprofundir en les veritats de la fe de manera apropiada a la seva edat, la qual cosa els permetrà també poder tenir uns diàlegs més seriosos amb els seus fills/es sobre el que fan i aprenen a la catequesi.

Els nens/es que no han estat batejats però els pares volen educar-los en la fe i compleixen els requisits de l´edat, també poden ser apuntats i en el moment oportú, abans de fer la primera comunió, seran batejats.

MISA RESIDENCIA COLLBLANC

El martes a las 16h30´ en la primera planta, para las personas internadas y las que viven cerca de la residencia y no pueden asistir los domingos a misa en la parroquia.

GOSPEL

Com sabeu, a la parròquia ve a assajar un grup de Gospel els dimecres al vespre, de 20h30′ a 22h30′. Comença aquest dimecres i les persones interessades poden venir i parlar amb la responsable, l´Eulàlia.

SOLEMNITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

El proper dissabte dia 24 és la solemnitat de la patrona de la ciutat de Barcelona, la Mare de Déu de la Mercè, festa de precepte per als barcelonins. Per aquesta raó les misses d’aquest dia seran com les dels diumenges, començant per la missa vespertina del divendres; el dissabte al vespre celebrarem ja la missa del diumenge.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.