Esperit Sant

PENTECOSTA, LA FESTA DE L´ESPERIT

the_holy_spirit_by_frostryuAmb la Pentecosta, amb la donació de l’Esperit Sant a l´Església,  arribem a la culminació de la Pasqua. Val la pena que en aquesta data recordem i valorem a on està i com actua l´Esperit diví.

Tot allò que en el nostre món hi ha de generós i fraternal, tots els senyals d’amor, totes les lluites per la justícia, tot el que fa que els pobres d´aquí i d´arreu puguin assolir una vida digna, tot això és fruit de la presència de l´Esperit.

La nostra comunitat, la nostra parròquia, el nostre moviment cristià, l’Església sencera: tots els esforços, les activitats, les nostres descobertes, les ganes d´anunciar l´Evangeli, també els dolors que ens poden ajudar a créixer és actuació de l´Esperit.

En la nostra pregària i la dels nostres germans, en els moments en què ens acostem personalment a aquell que ens estima i ens dóna vida, en aquests moments de vegades tan lluminosos, i a vegades, també, obscurs i secs hi és l´Esperit.

La nostra trobada dominical en l´Eucaristia i la comunió amb tants germans cada diumenge, arreu del món, en la mateixa fe i la mateixa esperança, convocats i alimentats per Jesucrist; el do del baptisme, de la confirmació, de la penitència, de l´orde, del matrimoni i de la unció dels malalts són fruit de la presència de l´Esperit.

Ho hem de valorar i cal que avancem ara i sempre, moguts per l´Esperit Sant cap a la plenitud de Déu.

MISA RESIDENCIA COLLBLANC

Este martes a las 16h30´, en la segunda planta con administración del sacramento de la unción de los enfermos.

CONCERT MÚSICA MEDIEVAL

Aquest proper dissabte 21 a les nou del vespre, després de missa, el grup de música medieval ‘Matelier’ farà un concert a la parròquia amb repertori d’inicis del segle XV provinent de l’illa de Xipre. L’entrada a aquest concert serà gratuïta amb el format de taquilla inversa (si us ha agradat, al final podeu fer una aportació).

CONFIRMACIONES EN SAN RAMON

El sábado 28 de mayo en la eucaristía de las 20h, recibirán el sacramento de la confirmación de manos de nuestro rector y vicario episcopal de la zona: 7 adolescentes, 2 jóvenes y 3 adultos. Les felicitamos de todo corazón y les deseamos que vivan intensamente su vinculación con Cristo y con la Iglesia.

POSAR LA CREUTA EN LA DECLARACIÓ DE LA RENDA

Un any més hem arribat a la temporada en la qual els ciutadans hem de fer la declaració de la renda per pagar els nostre impostos destinats a sostenir les obres socials, infraestructures, etc, que mantenen el  nostre estat de benestar.

I un any més tenim la possibilitat d´ajudar a l´Església Catòlica posant la creueta a la casella pertinent, també és molt recomanable posar la creueta a la casella d´activitats d´interés social. Des de fa uns quants anys es pot posar simultàniament a les dues caselles.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.