Seminari menor

VISITA DEL SEMINARI MENOR A SANT RAMON

Fa un parell d´anys havien de venir els nois del seminari menor amb els seus formadors a visitar la parròquia de Sant Ramon però al final es va haver de suspendre la visita. Ara, aquest diumenge dia 24, al segon intent i si no passa res i Déu vol, els tindrem entre nosaltres.

El seminari menor està format per adolescents i joves que senten una certa atracció per les coses de Déu i es pregunten si no els està cridant vers el sacerdoci. Actualment hi ha tres modalitats:

-Seminari menor intern: en el qual durant els dies feiners els alumnes viuen en el seminari i estudien en una escola propera, estant amb la seva família els caps de setmana, fora de quan hi ha actes del seminari menor.

-Seminari menor en família: que es troben un cap de setmana al mes. En aquesta modalitat hi participa el nostre feligrès en Wei Lian, que segur que tots coneixeu perquè moltes vegades ajuda a la missa com escolà.

Grup Samuel: que es reuneixen un cop al mes.

El seminari menor té un paper molt important pel desvetllament i acompanyament de les vocacions al ministeri ordenat que poden sorgir de molt jovenets com el cas de Samuel, el fill d´Anna i Elcanà, el fill que Déu els va concedir i que la seva mare volia dedicar al Senyor i que va respondre “Parla, que el teu servent escolta” quan Déu el va cridar tres vegades per la nit, acceptant la missió que Déu li confiava i esdevenint un gran profeta (1Sm 1,1-3,21).

Avui vindran uns 12 membres del seminari menor (de les tres modalitats) acompanyats del rector del seminari major i menor: Mn. Josep Maria Turull, i del formador del menor: Mn. José Fernando Campoverde. Tindran una xerrada, després participaran a l’eucaristia de les 12h., dinaran a la parròquia i finalment veuran una pel·lícula religiosa. Els desitgem que tinguin una molt bona estada entre nosaltres.

EXPOSICIÓN DEL SANTÍSIMO

Este martes, habrá exposición del Santísimo desde las 20h30´ hasta las 21h30´. Os invitamos a participar.

COLLA JOVE

Trobada aquest divendres a les 21h. Farem el tema 3, “el significat de la sexualitat humana”.

ENCUENTRO ECUMÈNICO EN SAN RAMON

El próximo domingo día 31 a las 6 de la tarde tendrá lugar en San Ramón un encuentro ecuménico de oración en el cual también participaran la iglesia evangélica Betel de la calle Oriente y la parroquia de la Virgen de los Desamparados. Después de la oración habrá un pica-pica. Estáis todos invitados.

AGRAÏMENT PELS ALIMENTS I LES JOGUINES

Volem agrair la vostra generositat a la campanya de Nadal portant aliments i joguines, i també volen agrair als voluntaris que s´han encarregat de preparar els lots i de repartir-los. Moltes gràcies a tots!

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.