Germanor

DIADA DE GERMANOR

Cada any a mitjans del mes de novembre l´Església diocesana celebra la diada de “Germanor”. En aquest dia es fa una col·lecta especial, la finalitat de la qual és recollir diners per ajudar al sosteniment de l´Església particular, en el nostre cas de l´arxidiòcesi de Barcelona i també a les parròquies. A través del que es coneix com a Fons Comú Diocesà, les parròquies més riques aporten més al bisbat i les parròquies amb menys recursos, menys, i finalment és redistribueix en funció de les necessitats de cadascuna de les parròquies, és el que es coneix com a justícia distributiva.

2015_Diaiglesiadiocesana-1I és que l´Església necessita diners per a dur a terme la seva tasca que bàsicament consisteix en anunciar la Bona Nova cap a dintre (catequesis, xerrades religioses, grups de joves, JOC, Vida Creixent, etc), però també cap enfora (els qui no creuen o s´han allunyat de l´Església), la celebració de la fe (misses, sagraments, pregària…) i l´ajuda als necessitats i a la construcció del Regne de Déu (Càritas, pastoral de la salut, Ajuda´t –Ajudant, Justícia i Pau).

La campanya d´enguany porta per títol: “Una Església i milers d´històries gràcies a tu. Ajuda a la teva parròquia, tots hi guanyarem” que ens recorda que tots som importants i hem de col·laborar, també amb la nostra ajuda material. Si ajudem a la parròquia estem ajudant a tota l´Església diocesana i a l´inrevés.

La col·lecta que farem aquest cap de setmana a les eucaristies del dissabte i del diumenge serà destinada a aquesta finalitat del sosteniment de la nostra Església. L´any passat en aquesta col·lecta, a nivell de tota la diòcesi es van recollir 339.263 €. Siguem generosos, el Senyor no es deixa guanyar en generositat.

També volem aprofitar per recordar que ara els donatius a l´Església i a altres entitats, desgraven més.

MISA RESIDENCIA DE COLLBLANC

Este martes a las 16h30´ en la primera planta, para las personas que están ingresadas y las que asisten al centro de día, familiares, voluntarios, etc.

JUSTÍCIA I PAU

Aquest dimecres a les 19h30´ a la sala parroquial hi haurà un conferència organitzada pel grup parroquial de “Justícia i Pau” amb el títol “Eleccions generals 20D, entre la continuïtat i el canvi” a càrrec de Joaquim Cervera, sociòleg.

VIDA CREIXENT

Se reunirá este jueves a las 18h30´ y trataremos el tema 2 que lleva por título: “La espiritualidad”.

FENT CAMÍ

Ens trobarem el divendres a les 20h30´per comentar el tema “Capacitats” (pg. 64) que inclou dos articles, del llibre ”Paraules per al sofriment”.

18_san_alberto_magno_patrono_ciencias_naturalesFIESTA DE SAN ALBERTO

El domingo 15 de noviembre es la fiesta de San Alberto Magno, obispo y doctor de la Iglesia y patrón de la parroquia del mismo nombre de la calle Pujós 99. Por este motivo, el sábado 14 celebraremos una solemne eucaristía en la capilla de la parroquia a las 19h. animada por los jóvenes de la JOC, con posterior pica-pica.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.