Malalts

PASQUA DEL MALALT

Cada any l´Església celebra dues festes al voltant del malalt: el dia 11 de febrer (la Mare de Déu de Lourdes) celebra el dia del malalt, mentre que el sisè diumenge de Pasqua celebrem la Pasqua del malalt. Al llarg de l´any es desenvolupa una campanya amb un lema, el d´enguany és Salut i saviesa del cor: Una altra mirada és possible, amb un cor nou El lema se centra doncs en com acompanyem als més vulnerables i malalts en qualsevol aspecte de l´atenció integral de la persona.

pascua-del-enfermoJesús sempre ha estat sensible i compromès amb els més febles, i nosaltres, els seus seguidors que hem recollit el desafiament de fer proper l´evangeli i acompanyar als més vulnerables, hem de mirar noves maneres de fer. Hem d´educar la mirada perquè ens permeti estar atents, admirar-nos i commoure´ns. Hem de cultivar les actituds evangèliques de l´empatia, la compassió i la tendresa amb tots aquells que acompanyem. Hem de comprometre´ns en la nova manera de fer i acompanyar als febles, inclosos els malalts, des de l´escolta, la solidaritat i el respecte a la dignitat de la persona.

MARCAR LA CRUCECITA EN LA DECLARACIÓN DE LA RENTA

por-tantosUn año más nos toca hacer la declaración de la renta y un año más pedimos que pongáis la crucecita en la casilla de asignación a favor de la Iglesia Católica, con lo cual el 0,7% del IRPF se destinará a ella. Con esto gesto colaboramos a su sostenimiento. También aconsejamos poner la crucecita en la casilla “otros fines de interés social” dado que no son incompatibles y así colaboramos también con otras causas solidarias.

MOVIMENT ECONÒMIC DE LA PARROQUIA. ANY 2014

En la pestanya Balanç econòmic 2014 podeu consultar el moviment de caixa de l’any passat.

El balanç final de l´any ha estat positiu (+3.774,37 €). Gràcies per les vostres aportacions. Si tinguéssim més ingressos podríem fer més coses, sobretot reparacions i manteniment, ja que l´edifici és vell i té moltes deficiències. Aviat haurem de fer front a unes obres de reparació de la teulada de la sagristia per valor de quasi 20.000 €; més endavant us explicarem exactament en què consisteixen i parlarem d’algunes propostes per a recollir diners, si teniu alguna idea al respecte podeu comunicar-nos-la.

BAUTIZO

El sábado pasado fue bautizada en San Ramón la niña Laia de Angelis Casabella. La felicitamos a ella y a sus padres y padrinos.

MISSA RESIDÈNCIA DE COLLBLANC

El dimarts a les 16h30´, a la primera planta.

JUSTÍCIA I PAU

Encuentro el miércoles a las 19h30´.

VIDA CREIXENT

Reunió el dijous a les 18h30´. Farem el tema 8: “Un temps favorable”.

CONFIRMACIONES EN SAN RAMÓN

El domingo 17 en la misa de las 20h. se confirmarán en San Ramón las personas que se han estado preparando este año para recibir este sacramento.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.