Nadal

JA ARRIBA EL NADAL!

Ens trobem en els darrers dies de l´Advent, des del dimecres passat dia 17 de desembre vam començar el que es coneix com a fèries privilegiades de l´Advent, és la setmana de preparació immediata del Nadal. Les lectures de les misses ens presenten diversos oracles messiànics i escenes evangèliques properes al naixement de Jesús, concretament la genealogia de Jesús segons Mateu, l´explicitació a sant Josep del pla de Déu, l´anunci a Zacaries del naixement de Joan Baptista, l´anunciació a Maria, la visitació de Maria a la seva cosina Elisabet, la lloança de Maria a Déu per la grandesa de les seves obres o magníficat, el naixement de Joan Baptista i la lloança de Zacaries a Déu amb motiu del naixement del seu fill o benedictus.

Com es pot observar hi ha tot un paral·lelisme entre els inicis de les figures de Joan Baptista i Jesús: en els dos casos hi ha un missatger per part de Déu, l´arcàngel sant Gabriel; a les dues gestacions hi intervé Déu, encara que de forma diferent, en els dos casos hi ha un personatge que lloa a Déu, en el cas de Joan és el seu pare, Zacaries, i en el cas de Jesús és la seva mare, Maria.

I el dia 24 per la nit, llegirem el relat del naixement de Jesús segons sant Lluc. Els altres textos que hem enunciat i el temps de l´Advent ens hi han hagut de preparar. I si no ha estat així, encara ens queden 3-4 dies per a fer-ho.

Lo important no haurà estat el preparar els guarniments: pessebre, arbre de Nadal, penjolls, etc, ni encarregar o comprar els menjars o els regals, lo més important de tot aquest temps haurà estat haver preparat el nostre cor perquè en ell hi pugui néixer Jesús.

 BAUTIZOS

El pasado fin de semana fueron bautizados en nuestra parroquia los niños y niñas: Lucía Marina Suazo Castro, Jhostin Castañeda Rentería, Alexia Andrea López Yonda, Manel Jimenez Pérez y Giovanna Bejarano Liendo.  Les deseamos que sean unos buenos cristianos y que el seguimiento de Jesús les haga muy felices.

 MISSA DEL POLLET I DEL GALL

El dimecres 24 de desembre celebrarem el naixement de Jesús amb les misses del Pollet a les 18h. i la del Gall a les 24h. El dia de Nadal l´horari de misses serà com el dels diumenges excepte la missa de les 9h. que com cada any es suprimeix.

 PAUSA NAVIDEÑA EN SAN ALBERTO

Durante el período navideño no se celebrara la eucaristía anticipada de los sábados en san Alberto. La primera misa del próximo año tendrá lugar el sábado 10 de enero a las 19h.

 MISSA A LA SAGRADA FAMÍLIA

El diumenge 28 de desembre es celebrarà la festa litúrgica de la Sagrada Família. Per aquest motiu el nostre arquebisbe presidirà l´eucaristia a la basílica de la Sagrada Família a les 17h. Els qui hi vulguin participar, especialment hi estan convidades les famílies, poden recollir les invitacions en el seminari de Barcelona fins el dimarts 23. L´horari és de 10 a 14h. i de 16 a 20h.

 HORARIO DE DESPACHO PARROQUIAL

Los miércoles 24, vigilia de Navidad, y 31, vigilia de Año Nuevo, no habrá despacho parroquial.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.