Dues realitats parroquials

VIDA CREIXENT I FENT CAMÍ

En el full parroquial de la setmana passada parlàvem de què estàvem a les portes d´iniciar un nou curs a la parròquia i que de les diverses activitats que s´hi realitzarien, cadascú ha de buscar aquella o aquelles que més li convenen i necessita per avançar en la maduració de la seva fe, i/o per col·laborar que l´Església pugui realitzar la seva missió, etc. Avui parlarem de dues d´elles: “Vida Creixent” i “Fent Camí” que comencen les seves trobades la setmana que ve.

“Vida  Creixent”, és un moviment d´Església de Gent Gran que existeix a casa nostra des de l´any 1984, a moltes parròquies de la diòcesi hi ha grups de Vida Creixent. Bàsicament consisteix en unes trobades mensuals, el segon dijous de cada mes, en les quals un grup de persones de l´anomenada Gent  Gran es reuneixen per pregar, compartir la seva fe i la seva vivència, fer-se amics a través del diàleg obert i constructiu entre tots els components del grup tot seguint un llibre que és comú a tots els grups del moviment. Aquest any el tema és: “Maduresa: vellesa i acceptació de la mateixa”.

La primera reunió tindrà lloc el dijous 18 de setembre a les 18h30´. Per posar uns xifres, convidem a tots els qui tenen més de 60 anys.

“Fent Camí”, és un grup de persones de la parròquia que fa uns quants anys que es reuneix el segon divendres de cada mes amb la intenció de fer camí junts i amb el Senyor. Els seus objectius són ajudar-se en la recerca del Crist, tot compartint vivències i creant amistat. Es comença amb una pregària i després es dialoga sobre un tema que s´ha escollit, habitualment a partir d´algun material que dóna orientacions al respecte. Una vegada a l´any fem cineforum i quan hi ha alguna cosa a celebrar: aniversari, sant, etc; acostumem a acabar menjant.

Els anys anteriors ens reuníem a les 21h. però aquest any ho hem avançat mitja hora; per tant, us convidem a venir a la primera trobada del curs, aquest divendres dia 19, a les 20h30´.

MISA EN LA RESIDENCIA DE COLLBLANC

El martes a les 16h30´, en la segunda planta.

INSCRIPCIONS CATEQUESI FAMILIAR-INFANTIL

Aquest any les dates per a inscriure als nens i nenes que començaran la catequesi familiar infantil seran:

-Del dimarts 23 al divendres 26 (Compte perquè el dimecres 24 és festa, la Mare de Déu de la Mercè)

-Del dimarts 30 al divendres 3 d´octubre.

L´horari serà de 17h30´a 19h. Com a requisits cal estar fent 3r de primària o tenir 8 anys o més, o complir-los  abans del 31 de desembre d´enguany.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.