Sant Ramon, el nostre patró

LA CELEBRACIÓ DE SANT RAMON NONAT

El 31 d´agost, el dia en què Sant Ramon va morir al castell de Cardona, l´any 1.240, quan es dirigia a Roma per a veure al papa Gregori IX que l´havia nomenat cardenal, se celebra la seva festa.

Enguany cau en diumenge, per aquesta raó se celebrarà una única eucaristia, solemne, a les 12h. (bilingüe), presidida pel bisbe auxiliar de la nostra diòcesi de Barcelona, Mns. Sebastià Taltavull i concelebrada per capellans que han estat relacionats amb la parròquia (antics rectors, vicaris,…) i també per capellans del nostre arxiprestat de Torrassa-Collblanc, encara que donat que molts d´ells segurament hauran de celebrar alguna eucaristia al migdia a les seves parròquies, possiblement vindran menys que altres anys. Les altres misses del diumenge, la de les 9h. i la de les 20h. se suprimeixen per tal que el màxim número possible de persones assisteixin a la missa solemne.

Com altres anys, el grup de Gospel animarà amb els seus cants la celebració, així com la Paquita dirigirà els cants del poble. Malauradament no podrem disposar de la música de l´harmònium perquè està espatllat i encara no s´ha pogut arreglar. El dilluns 7 de juliol va caure un llamp molt a prop de l´església i va provocar una sobrecàrrega de la línia elèctrica que va danyar diversos aparells com el rellotge de la torre del campanar, el micro central del temple i l´harmònium, els dos primers ja estan arreglats.

Com l´any passat, enguany l´ofrena floral es podrà fer durant l´ofertori de la missa. En acabar l´eucaristia hi haurà un aperitiu en el casalet.

Esperem poder comptar amb la vostra presència, tant a la missa com en el posterior piscolabis.

BAUTIZOS

Durante el mes de julio han sido bautizados en nuestra iglesia: Anna Carrascosa Garulo, Adrio González López, Liam García Sabaté, Carla Anahis Silva Espin, Axel Aaron Florian, Daniel Uria Agüera, Isaac Embalo González, Isabel Arzola Riquelme, Martina Muñio Flores, Ángel Ruíz García y Desirée Conde Tamayo. Les felicitamos a ellos y a sus padres y padrinos deseándoles que sean unos buenos cristianos.

BODES

En el mes de juliol han contret matrimoni a la nostra parròquia les parelles formades per: Oscar Martínez Alba i Mª Rosa Castellà Castells, Javier López Moreno i Mireia Minero Fernández, Ronald Xavier Pérez Medina i Génesis Noemí Sánchez Ruíz, Miguel Castañer García i Gema Raso García, Eloy García Álvarez i Sheila Delgado Pérez, Francesc Codonyer Marco i Mª Carmen Rovira Conejo. Enhorabona a tots ells i que siguin molt feliços.

MISA RESIDENCIA COLLBLANC

Este martes a las 16h30´ en la primera planta y, el martes siguiente, en la segunda.

HORARIS MES D´AGOST

Les misses, com el mes de juliol: els diumenges no hi ha missa d´una.

Diumenge 31, Sant Ramon Nonat, només hi haurà la missa de les 12h.

El despatx parroquial solament funciona els dimecres de 18 a 20h.

HORARIOS MISA DIA DE LA ASUNCIÓN

El viernes 15 de agosto es la solemnidad de la Asunción de María, fiesta de precepto, por esta razón el horario de misas será: 9, 12 i 20h.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.