Assemblea

ASSEMBLEA PARROQUIAL

Una forma perquè els feligresos puguin participar més activament en el funcionament de la comunitat és fer de tant en tan una assemblea parròquia perquè puguin exposar el que pensen sobre les activitats que s´hi fan, per on hauria d´anar,…

Per aquesta raó us convoquem a tots els feligresos de Sant Ramon Nonat i de Sant Albert Magne a l´assemblea parroquial del diumenge 15 de juny, a les 10h. a la sala d’actes del col·legi sant Ramon i de la parròquia (C/ Collblanc 72). En principi l´acte està previst que s´acabi abans de les 12h. i així com a cloenda ens podrem trobar tots a l’eucaristia de les 12h.

El funcionament de l´acte serà molt senzill: començarem amb una pregària, després diverses persones explicaran les activitats que els grups han realitzat al llarg del curs, perquè tots tinguem consciència del que es fa, dels encerts i també de les dificultats o fins i tot errades. Acabada l´exposició, entrarem en una etapa de diàleg en la qual cadascú podrà fer preguntes, suggeriments, exposar el que pensa, etc.

Crec que és una gran oportunitat perquè puguem saber l´opinió de la feligresia, les seves propostes, etc; i entre tots poder-nos enriquir i fer de cara al curs proper un plantejament més pastoral i potser, també més ric.

Per això cal la col·laboració i participació de tots, per aquesta raó us demanem que feu el petit esforç d´assistir a l´assemble. Segur que la parròquia ho agrairà.

MISA EN LA RESIDENCIA DE COLLBLANC

El martes a las 16h30´, en la primera planta. Durante la eucaristía se administrará el sacramento de la unción de los enfermos a los residentes que lo deseen, y para ello 20 minutos antes habrá una charla de preparación y la posibilidad de confesarse.

TROBADA DE VIDA CREIXENT

Aquets dijous a les 18h30´. Farem el tema 9 que porta per títol: “L´Església només té sentit si és signe del Regne de Déu”.

JUSTÍCIA I PAU

Este jueves a las 19h30´.

CONSELL DE CONSELLS

El divendres 13 a les 20h. en el teatre, es reuniran els consells pastorals parroquials de l’arxiprestat. Hi haurà una xerrada de Mn. Jaume Aymar sobre l´exhortació apostòlica del Papa Francesc sobre la Joia de l´Evangeli, centrada en la parròquia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.