Premi

FINAL DE CURS DE LES CATEQUESIS I PREMI

Un any més estem arribant al final de curs de les catequesi parroquials. Pel que fa a la catequesi familiar-infantil, les trobades van finalitzar el mes passat i les primeres comunions s´acaben aquest cap de setmana. El grup de Post-Comunió acaba a finals de mes i el grup de Confirmació, a primers de juny, tenint lloc l´administració d´aquest sagrament el dissabte 7 de juny, a la missa vespertina de la Pentecosta.

Pel que fa al grup de Post-Comunió, es va presentar al XXIX Concurs Bíblic Bàsic i al XV Concurs Bíblic de Dibuix, amb el tema “I vosaltres, qui dieu que sóc?” (Mt 16, 13-20. Mc 8, 27-30. Lc 9, 18-21. Però deixem que sigui el Rubén, el seu catequista, qui ens expliqui el que ens vol comunicar:

“El mes de novembre, durant quatre sessions, vam estar treballant amb el Nou Testament les preguntes del concurs. Després de l’esforç de cadascun dels nens/es del grup, en aquest primer concurs que ens presentem com Parròquia Sant Ramón Nonat, volem compartir amb la comunitat que hem guanyat!! L’ERIC CASANOVAS  ha guanyat el primer premi de Dibuix en la modalitat de Catequesi, categoria 2a.(10-11 anys) ARQUEBISBAT DE BARCELONA. Tots els seus companys de grup, catequista i mossens  felicitem a l’Eric pel seu bon treball. Convidem a tots els nens/es que aquet any fan la primera comunió que, el pròxim curs, vinguin a la Parròquia a participar del grup de Post-Comunió, participar en aquest concurs i en les diferents activitats que realitzarem durant el curs.”

Enhorabona doncs a l´Eric, al seu catequista i al grup. La feina ben feta sempre té recompensa, encara que no sempre sigui visible. 

LA PASCUA DEL ENFERMO

Este domingo, el sexto domingo de Pascua, se celebra la Pascua del enfermo. En las eucaristías de este día, y de una manera especial en la de las 12h., intentaremos tenerlo presente, rezando de una manera especial por nuestros enfermos.

TROBADA COLLA JOVE

Aquest divendres a les 21h. Farem el tema. “Elogi de les persones invisibles”.

CONCIERTO SOLIDARIO

Volvemos a recordar lo que dijimos la semana pasada, que el jueves 5 de junio, a las 18h. tendrá lugar un concierto de corales en la Iglesia de San Ramón, a beneficio de Cáritas parroquial. Para poder asistir hay que traer un lote de alimentos no perecederos o dar la voluntad. Podéis coger las hojas del programa que están en las mesitas de la salida y entregarlos a personas a las cuales les pueda interesar.

EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM I ADORACIÓ

Aquest dimarts a les 20h30´ i fins a les 22h.

PRIMERES COMUNIONS

El passat cap de setmana van fer la primera comunió: Alexandra Armengol, Ainoah Rufián, Maria Mercadal, Sergio Barrios, Jael i José Carlos Martínez, Majely Idrovo, Andrea Guzmán, Tamara Pachaey, Arnau Rodríguez, David Martínez, Julia García, Daniel Ramírez, Lesly Maldonado, Alba i Anna Martínez, Naiara Tejada, Bryan Villafuerte, Eric i Evelin Triviño, David Berrocal, Darío i Joaquín Pacheco, Judit Navarro, Alba Natividad i Paula Serrat. Felicitats a tots i que ens puguen retrobar a les eucaristies dominicals.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.