Seminari

DIA DEL SEMINARI

Sant Josep, l´espòs de Maria, és el patró de l´Església. Aquest any la seva festivitat cau en dimecres i pel fet de ser dia laborable quedem dispensats de l´assistència a la missa d’aquest dia, encara que és aconsellable que els qui puguin hi vagin.

La tradició ha associat a Sant Josep amb el seminari, el planter dels futurs sacerdots; per aquesta raó el diumenge més proper a aquesta solemnitat es celebra el Dia del Seminari, enguany el cap de setmana del 15 i 16 de març. A les eucaristies pregarem per aquesta intenció, perquè hi hagin moltes vocacions, o almenys les necessàries, al presbiterat. També es fa la col·lecta per recollir diners per poder pagar totes les despeses que genera el seminari, l´allotjament i estudis dels seminaristes, exercicis espirituals i recessos, etc. Hem de prendre consciència de la importància que té el seminari i que cooperem en el seu sosteniment.

Enguany, a més a més, el diumenge 16 hi haurà una Eucaristia a la Sagrada Família amb aquestes dues intencions, tal i com vam anunciar en el full del passat cap de setmana.

També es font de joia comunicar que amb motiu del dia del seminari, el dissabte 22 de març, a les 8 del vespre, a la capella del seminari seran ordenats pel nostre arquebisbe Lluís dos nous diaques al servei de la diòcesi de Barcelona: en Santiago Cuquerella i en Patrick Stref. És una celebració oberta a tothom.

De vegades ens queixem de què no hi ha vocacions al sacerdoci però a lo millor resulta que tampoc ens hi esforcem. Les vocacions s´han de treballar: si no s´educa cristianament als nens i joves i després a aquells que semblin que tinguin una certa disposició no se´ls fa la proposta, difícilment tindrem nous sacerdots. Esforcem-nos-hi!

CONSEJO PASTORAL PARROQUIAL

Este lunes a las 21h. para tratar temas relacionados con la marcha de las dos parroquias.

MISSA RESIDÈNCIA DE COLLBLANC

El dimarts a les 16h30´, a la segona planta de la residència.

COMENTARIO DEL EVANGELIO DEL DOMINGO

El jueves a las 20h30´. El texto a tratar es el evangelio de la samaritana (Jn 4,5-42).

XERRADES QUARESMALS

Els dilluns 24 i 31 de març es faran unes xerrades quaresmals a la sala parroquial, a les 20h30´. Les donarà el pare claretià Ramon Setó. Hi esteu tots convidats!

MORT DEL SR. PÉREZ

El passat dilluns va morir el sr. Felipe Pérez Fraile, un feligrès que havia col·laborat molt activament en la parròquia, sobretot ajudant a portar l´economia i en Càritas. El dimecres es va celebrar la missa exequial a Sant Ramon a la qual van assistir bastants feligresos. Des d´aquest full parroquial volem manifestar el nostre agraïment pel seu testimoni i per tot el que ha fet per Sant Ramon. Que al Cel sia!

CINE CRISTIANO

El día 21 de marzo se estrenará en los cines Comedia y Cinesa Diagonal un documental titulado “Yo Creo”, que trata sobre la belleza de la fe. En el cartel de la entrada de la iglesia encontrareis más información. Conviene que apoyemos al poco cine cristiano que existe, y una forma de hacerlo es asistiendo a sus proyecciones cuando haya  una de estas películas. Os presentamos el trailer:

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.