La Presentació del Senyor

LA FESTA DE LA CANDELERA

El dia 2 de febrer, l´Església celebra la festa de la presentació de Jesús al Temple, popularment “la candelera”, perquè en ella Jesús és reconegut com a llum del món i nosaltres portem una candela que es beneeix, com a signe de què volem que aquesta llum de Jesús ens il·lumini.

En caure aquest any en diumenge, pren la preferència i enlloc de celebrar el quart diumenge del temps de durant l´any, celebrem aquesta entranyable festa. Josep i Maria van complir el que manava la Llei de Moisès, que els fills barons primogènits havien de ser presentats davant Déu en el lloc més important de la religió jueva, el Temple de Jerusalem, com a senyal de consagració a Déu i d´agraïment perquè Déu va salvar els primogènits israelites la nit de Pasqua, quan estaven a Egipte.

Aquesta festa ens recorda que de fet tots hem estat consagrats al Senyor, tots som de Déu. I és una crida a comportar-nos com a tals. Els dos ancians, Simeó i Anna, dues persones que estaven dedicades a Déu, van reconèixer en Jesús, el Messies, el Salvador del món. Per això aquets dia se celebra també la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, perquè ells representen a totes aquelles persones que han dedicat tota la seva vida a Déu per mitjà d’uns vots.

El lema d´enguany és: “L´alegria de l´Evangeli en la Vida Consagrada”, en línia amb l´exhortació apostòlica del Papa Francesc, “Evangelii Gaudium”, i ens parla de la Bona Notícia del Senyor, acollida pels consagrats i manifestada en la diversitat dels dons i carismes de l´Esperit Sant.

Avui és un bon dia per agrair a Déu el servei que tots els consagrats i consagrades fan al Poble de Déu i pel seu testimoni de la recerca constant de l´Amor de Déu, així com per pregar per les tant necessàries vocacions.

FIESTA DE SAN BLAS

El próximo lunes es la fiesta de san Blas, obispo y mártir, al cual se le invoca en los dolores de garganta. Siguiendo la tradición, bendeciremos el pan del santo que podréis adquirir en las misas del día.

REUNIÓ DE PASTORAL DE LA SALUT

El dilluns a les 17h30´. Farem el tema 3 del llibret.

BAUTIZO

El pasado domingo fue bautizado en san Ramón, Diego Miguel Alarcón Terceros. Les felicitamos a él y a sus padres y padrinos.

COL·LECTA DE MANS UNIDES

El proper cap de setmana tindrà lloc la col·lecta de Mans Unides, campanya contra la fam.

ROMERIA A MONTSERRAT

El fin de semana del 8 y 9 de marzo haremos la tradicional romería a Montserrat de las parroquias de San Ramón y San Alberto. Para más información podéis coger los folletos de las mesas de la salida de la iglesia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.