Radars

FER DE RADARS

El barri de la Maternitat-Sant Ramon té una població total de 23.762 persones, de les quals 2.806 (el 12%) són més grans de 75 anys. Moltes d´aquestes persones han escollit continuar vivint a casa seva soles o acompanyades, degut a l´alt sentiment de pertinença al barri i al seu entorn. Per contribuir al benestar d aquestes persones grans que desitgen romandre al seu barri, l´Ajuntament, conjuntament amb  veïns i veïnes, comerços i associacions del barri, han posat en marxa el projecte Radars.

Els radars són veïns/es, comerciants, voluntaris/es i entitats socials que amb la seva mirada sensible i respectuosa, contribueixen a reduir el risc d´aïllament de la gent gran.

Qualsevol pot ser un radar en el barri, es tracta simplement de amb el màxim respecte i discreció estar atents a la dinàmica diària de les persones grans (majors de 75 anys que viuen soles o acompanyades de persones de més de 65 anys) que coneixem. Si detectem algun canvi en la seva rutina diària, en el seu comportament o en el seu aspecte, pot ser un indici de què li passa alguna cosa i a lo millor necessita ajuda. En aquest cas l´única cosa que cal fer és posar-se en contacte amb el projecte Radars que ja té unes persones preparades para esbrinar el què passa i actuar si cal.

Aquest contacte es pot fer trucant al telèfon: 93-256-48-02, escrivint al correu electrònic: radarsgentgran@bcn.cat o acudint al centre de Serveis Socials Maternitat-Sant Ramon a la Travessera de Les Corts, 122.

Fer de radars és una forma de preocupar-nos dels nostres veïns/es, tal i com diu l’evangeli, el nostre proïsme.

Fem-ho!

BODA

El pasado sábado contrajeron matrimonio en San Ramón los novios Juan David Loaiza Delgado y Rebeca Luisa Martínez Macazana. Les deseamos que sean muy felices.

RESULTAT COL·LECTA “GERMANOR”

A la col·lecta per a l´autofinançament de l´Església Diocesana de Barcelona del passat cap de setmana es van recollir 367€. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

EXPOSICIÓN DEL SANTÍSIMO

El próximo martes, último martes del mes de noviembre, a las 20h30´ tendrá lugar la exposición del Santísimo que hacemos mensualmente hasta las 22h. Os invitamos a participar en este rato de oración delante del Señor hecho Eucaristía por nosotros.

TROBADES PER COMENTAR L´EVANGELI DEL DIUMENGE

El pròxim diumenge comença l´Advent, per aquesta raó ens trobaren els dijous a les 20h30´per a comentar l´evangeli del diumenge següent. Començarem aquest dijous i el text a comentar serà Mt 24,37-44. Us hi esperem!

REUNIÓ COLLA JOVE

El viernes a las 21h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.