Evangelització

ESCOLA DIOCESANA D´EVANGELITZACIÓ

En línea amb el primer objectiu del pla pastoral diocesà 2011-2015, l´any passat es va crear l´Escola Diocesana d´Evangelització, consistent en 11 sessions que es realitzen dissabtes alterns pel matí en el seminari amb la finalitat de preparar cristians que sentin l´anhel de fer arribar l´evangeli a persones que no coneixen a Jesús o que havent-lo conegut, se n´han allunyat, i que senten la necessitat d´assajar nous formats pastorals per arribar a aquestes persones.

Un d´aquests nous formats consisteix en unes convocatòries expresses de primer anunci a persones que no freqüenten els ambients eclesials.

Aquest any es tornarà a fer el curset que està dirigit principalment a membres de les parròquies invitats pels rectors i l´arxiprestat, membres dels moviments i associacions de la diòcesi, catequistes d´adults,…  tots amb les inquietuds que hem assenyalat abans.

L´Escola Diocesana d´Evangelització ofereix una formació teòrica i, sobretot, un entrenament pràctic en aquesta metodologia del primer anuncia cristià, proposat d´una manera planera, als qui per diverses raons vulguin tornar a sentir la proposta cristiana o vulguin sentir-la per primera vegada.

Aquelles persones que puguin estar interessades en fer el curset, que contactin amb mossèn Lluís per a obtenir més informació. Aquest any comença 30 de novembre.

RESULTADO COLECTA DOMUND

En la colecta para las misiones (el Domund) del pasado fin de semana se recogieron 720 € que ya han sido entregados a la Delegación Diocesana de Misiones. Muchas gracias por vuestra aportación económica a la evangelización.

CASAMENT

El passat dissabte es varen casar a Sant Ramon en Rubén Sánchez Martínez i la Esther Díaz Pérez. Els felicitem de tot cor i els desitgem que siguin molt feliços.

BAUTIZO

El sábado pasado fue bautizado en la parroquia el niño Adriá Navarro Tró. Le damos la enhorabuena a él y a sus padres y padrinos.

FULLS SOBRE EL CREDO

Amb motiu de l´any de la Fe, el Centre de Pastoral Litúrgica ha editat tres fulls sobre els punts més importants del Credo, nosaltres en farem fotocòpies i les posarem a l´entrada de l´Església, cada cap de setmana una. Comencem aquest diumenge amb Déu Pare.

EXPOSICIÓN DEL SANTÍSIMO Y ADORACIÓN

El año pasado pusimos en marcha el último martes de cada mes un espacio de plegaria con adoración del Santísimo. Este año vamos a seguir, empezando este martes a las 20h30´ después de la misa y hasta las 22h. Sin embargo, no es obligatorio quedarse hasta el final, cada uno podrá marchar cuando lo desee. Básicamente consiste en la exposición del Santísimo, rezo del oficio de lecturas, espacio de silencio, rezo del rosario y reserva del Santísimo. Estáis todos invitados.

SOLEMNITAT DE TOTS ELS SANTS

El proper divendres 1 de novembre s´escau la solemnitat de Tots Sants, festa de precepte. Per aquesta raó l´horari de misses serà com el dels diumenges; a més a més, en el cementiri de Sants es celebrarà una eucaristia a les 11h. pels difunts.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.