La confirmació

NINGÚ SENSE CONFIRMACIÓ

Quan un mira els llibres de bateigs de la parròquia veu que molts nens/es que van ser batejats en el seu moment, han passat ja l´edat en què actualment s´acostuma a confirmar, entre els 15 i els 18 anys, i encara no han rebut aquest sagrament que completa la iniciació cristiana, que ens dóna la plenitud de l´Esperit Sant i ens capacita per a viure amb més força la vocació de fills de Déu i membres de l´Església.

Què està passant? Segurament que molts joves que van ser batejats i fins i tot van fer la catequesi infantil i la primera comunió, en l´època d´adolescència i joventut no estan interessats en la fe. I és que si no hi ha un acompanyament espiritual, tant a nivell de família com de parròquia i escola, hi ha moltes possibilitats de què la llavor sembrada no prosperi. Per aquesta raó, pel que pertoca a la parròquia, cada any intentem posar en marxa una catequesi de postcomunió, aquest any tindrà lloc els divendres a les 19h.

Per una altra banda, de vegades amb el pas dels anys hi ha una recuperació de l´interès per la religió i llavors un voldria confirmar-se però el grup existent a la parròquia està format per persones massa joves per a l´interessat. Aquest any, d´una banda i tal com hem anunciar prèviament, hi haurà la catequesi de confirmació habitual per a adolescents, a partir de tercer d´ESO o dels 14 anys, a St. Albert, els dimecres a les 19h30´. Per una altra banda, hi haurà una catequesi per a joves de a partir de 18 anys i fins els 30, amb Mn. Fernando que es reuniran amb ell els dijous a les 20h30´. Per últim, per a persones majors de 30 anys, els dimecres a les 20h30´ hi haurà catequesi de confirmació amb Mn. Lluís, els interessats poden contactar amb el mossèn corresponent o acudir al despatx parroquial.

Què ningú no es quedi sense rebre el sagrament de la confirmació!

COLECTA PARROQUIA

El próximo fin de semana haremos la colecta por la parroquia que tiene como finalidad ayudar a sufragar los gastos de su mantenimiento. Uno de ellos será la sustitución de  la rampa de madera de la entrada de la iglesia que está en muy mal estado, por una hecha de obra.

TROBADA DE FAMÍLIES A ROMA PER L´ANY DE LA FE

La Delegació Diocesana de Pastoral Familiar, responent a la convocatòria del Pontifici Consell per a la Família que organitza a Roma els propers dies 26 i 27 d´octubre la trobada de Famílies amb motiu de l´Any de la Fe, convida als membres de les famílies: esposos, avis i fills a assistir-hi per manifestar el goig de la fe que es viu en el si de la família cristiana.

Els interessats es poden inscriure per internet a www.family.va el més aviat possible. Per obtenir informació us podeu adreçar a roma2013@family.va Pel que fa a l´hospedatge cal adreçar-se a “Peregrinatio ad Petri Sedem” Tf: +39 06 6988 4896, al Fax +39 06 6988 5617 o per correu electrònic a: accoglienza@peregrinatio.va.

INICIO DEL ESPACIO DE ORACIÓN DE LA PARROQUIA

El próximo martes día 1 de octubre a las 20h30´, iniciamos el espacio semanal de oración que dura unos 30´ en el cual alternamos cantos, lectura de la palabra de Dios con reflexión, espacio de silencio y peticiones. Estáis todos invitados a participar.

CONSELL PASTORAL PARROQUIAL

Aquest dilluns a les 21h. es reunirà el Consell Pastoral Parroquial per tractar temes relacionats amb la marxa de la parròquia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.