El pare Ramiro

NOTÍCIES DEL PARE RAMIRO

El pare Ramiro ens envia records des d´Hondures i ens ha explicat la següent narració perquè tinguem notícies d´ell:

“Encara que us sembli xocant, fa una setmana vaig tenir la sensació d´haver entrat per primera vegada i de veritat a Hondures. Vaig anar a dir Missa a La Laguna, una petita comunitat de sis famílies, que està dalt d´unes boniques muntanyes i el camí vaig fer-lo a lloms d´una mula: tres hores d´anada, sempre costa amunt i dues hores de tornada, sempre costa avall… tot el mateix dia, amb estones de pluja i alguna relliscada al baixar dues o tres vegades de l´animal. A l´anada i a la tornada cada un dels meus dos acompanyants va indicar-me el lloc precís on feia un mes havien matat un noi de setze anys, molt senzill, treballador i bona persona, quan a qui volien matar era al seu pare. Fins ara ningú ha mogut un dit per esbrinar qui va ésser l´assassí …

Un cop arribats vam celebrar el bateig de cinc germanets dins una petita capella de fusta. Al tornar a Tocoa  em parlaven de l´existència de moltes altres comunitats de poques famílies, cinc o sis a cada una d´elles, esbargides per la muntanya, amb condicions tan precàries com aquella, que només porten els seus malalts a la ciutat quan la persona ja no pot aguantar més.

Començo a pensar en la tornada a Espanya i no em resulta fàcil acomiadar-me de la gent perquè sempre em pregunten si tornaré. Deixar en mans de Déu la resposta, em dóna  serenor. Adéu i fins aviat!”

HORARIOS DEL MES DE AGOSTO

Los días laborables seguiremos sólo con la misa de las 20h. Los domingos y festivos se suprimirá la de las 13h., por lo que quedaran las misas de las 9, 12 y 20h.

El despacho parroquial sólo funcionará los miércoles de 18 a 20h.

No se recogerá ropa ni habrá servicio de cáritas ni bolsa de trabajo. 

FESTIVITAT DE ST. RAMON

El dissabte 31 d´agost s´escau la festa del nostre patró, per aquesta raó a les 20h. hi haurà una solemne eucaristia  concelebrada, presidida per Mn. Joaquim Brustenga Els qui vulguin fer una ofrena floral, el moment adequat serà durant l´ofertori; cal venir uns 10-15 minuts abans de la missa i parlar amb la Cristina; qui vulgui podrà donar les flors abans de la missa. Després de l´Eucaristia hi haurà un pica-pica. Esteu tots convidats!

BODAS

Durante el mes de julio han contraído matrimonio en nuestra parroquia: Pedro Moliner Borja y Jeniffer-Soledad Pizarro Pincheira, Juan Puerto Benítez y Lourdes Echevarría Soler, Eduardo Carbonés Ponce y Ana Isabel Rodríguez Pira, Jordi Ventura Giménez e Ingrid Chico Moreno. Felicidades a todos ellos. 

BATEIGS

 A les darreres setmanes han estat batejats a St. Ramon: Marc Mora Ribalta, Ainoa Ramírez Castro, Dana Alexandra Luque Valenzuela, Anthony David González Sánchez, Lucía Chirivas Márquez y Sofia Losa Ortega. Enhorabona!

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.