Fi de curs

S´ACABA EL CURS

Les escoles han acabat el curs escolar 2012-2013 i a les universitats ja només queden fer alguns exàmens. A la parròquia també podem dir que pràcticament ja s´ha acabat el curs. El passat dilluns vam fer la darrera reunió del Consell Pastoral parroquial, la catequesi familiar-infantil va acabar el mes de maig amb les primeres comunions; la d´adolescents, amb les confirmacions el 8 de juny, i el mateix podem anar dient dels diversos grups i activitats que es reuneixen a la parròquia, i els que no han acabat ho faran la setmana que ve.

És un moment també per fer valoracions: Com ha anat el curs? Què hi ha faltat? Què hi ha sobrat? Què podríem haver fet millor? Aquestes qüestions i d´altres que van per la mateixa línia ens ajuden a formar-nos una impressió del que ha estat el curs, del que no ha anat prou bé i del que hauríem de millorar de cara al pròxim.

El que si podem dir és que en general els grups que es reuneixen no són gaire nombrosos, caldria més persones que hi participessin, tant pel seu bé personal com pel bé de la parròquia. Falten catequistes, gent implicada en la pastoral de la salut, a Vida Creixent, etc.

L’estiu pot ser un bon moment per plantejar-nos si no hauríem de participar i col·laborar més amb la parròquia. No n´hi ha prou amb venir a missa els diumenges i ja està. Si l’Església vol ser evangelitzadora, i està clar que ho ha de ser, aquesta és la seva tasca principal, llavors ens hem de preguntar com ho podem fer això d’evangelitzar. I la resposta és que hi ha una tasca individual que ha de fer cadascun dels cristians en el seu ambient i entorn, i per una altra banda està el que podem fer com a comunitat, com a parròquia, i en aquesta tasca també ens hi hem d´implicar. Pensem-ho.

BODA

El pasado sábado contrajeron matrimonio en san Ramón, Cristian Fernández Vilaplana y Mónica Violero Díaz. Les deseamos que con la ayuda del Señor sean muy felices.

REUNIÓ CATEQUISTES

El pròxim dimarts dia 25, a les 18h30´ hi haurà reunió de catequistes per a valorar el curs que ha acabat.

EXPOSICIÓN DEL SANTÍSIMO

Este martes de 20h30´a 22h. Durante los meses de julio y agosto no habrá exposición y la reemprenderemos en el mes de septiembre.

VIDA CREIXENT

Se reunirán el jueves a las 18h30´en el último encuentro del curso. Trataran el tema 10 del librito.

COLLA JOVE

Es reunirà el divendres a les 21h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.