Renda

LA DECLARACIÓ DE LA RENDA I LA CREUETA

Un any més arriba el moment de fer la declaració de la renda, de passar comptes amb l’administració, de fer quadrar els nostres impostos: alguns encara no han pagat tot els que els toca i la declaració els sortirà positiva, mentre que altres han pagat més i els sortirà negativa.

El país no se sosté si no es paguen impostos, cal però demanar que aquests siguin equilibrats i justos (qui més guanya ha de pagar més) i que es faci un bon ús d´ells. En aquest temps de crisi això és més necessari que mai.

En la declaració de la renda hi ha dues caselles: una destinada a l´Església Catòlica i l´altra, a altres finalitats socials. El 0,7% del que haguem de tributar es destinarà a cada una de les finalitats que haguem assenyalat, sense que això vulgui dir que haguem de pagar més o que se´ns tornin menys diners en el cas que marquem una o dues caselles, ja que els qui no en marquen cap, llavors el 0,7% es destina a altres fins de l´Estat.

La millor opció pels catòlics és posar la creueta a les dues caselles ja que així un 0,7% ajudarà al sosteniment de l´Església catòlica que li fa molta falta, quantitat que ve a suposar el 25% dels ingressos de l´Església, mentre que l´altre 75% procedeix d´ofrenes i donatius, col·lectes, gestió de patrimoni, etc; mentre que el 0,7% de l´altra casella es destinarà a finalitats socials que també els fa molta falta ajut econòmic.

L´Església realitza una tasca molt important dins de la societat i en el món, i no només en l’àmbit social, educatiu, sanitari, assistencial, etc. sinó que més a més, anunciant la Bona Nova i celebrant la seva fe, ajuda a alimentar l´ànima i l´esperit de les persones i de la humanitat, tasca fonamental i pròpia de l´Església, i fa millor a les persones.

Siguem congruents amb la nostra pertinença a l´Església i posem la creueta a les dues caselles de la declaració de renda.

BAUTIZOS

El pasado domingo, en la misa familiar fueron bautizados las niñas: Marta Solavera Peiret, Leidy Díaz Paz y Shenoa Díaz Paz que han estado participando de la catequesis familiar-infantil y que el próximo mes de mayo comulgarán por primera vez. Les damos la bienvenida a la Iglesia de Jesucristo, de la cual a partir de ahora forman parte de pleno derecho.

EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM

El pròxim dimarts, de 20h30´ a 22h, hi haurà exposició del Santíssim i adoració. Esteu tots convidats a participar-hi. No cal restar tota l´estona. L´església es tancarà a les 21h., cal venir abans.

UNCIÓ DELS MALALTS

El pròxim diumenge dia 5 de maig, sisè diumenge de Pasqua, s´escau la Pasqua del Malalt i a la missa de les 13h. s´administrarà el sagrament de la Unció dels malalts. Va destinat a aquelles persones que pateixen malalties greus o cròniques, o que experimenten les limitacions de l´edat. A les 12h30´, a la capella del Santíssim tindrà lloc una xerrada preparatòria per a la recepció del sagrament.

RESULTADO CAMPAÑA DONACIÓ DE SANGRE

En la campaña de hace dos domingos hubo un total de 17 donaciones. Muchas gracias a todos los que habéis participado.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Renda

 1. Ruben Garcia ha dit:

  Domingo V de Pascua – Jn 13,31-33a.34-35

  Hoy leemos en el evangelio el «mandamiento nuevo» de Jesús: «Os doy un mandamiento nuevo: que os améis unos a otros; como yo os he amado, amaos también entre vosotros» Pero, ¿dónde esta la novedad de este mandamiento? Ya encontramos en toda la Biblia, desde los textos más primitivos del Antiguo Testamento, diversas llamadas al amor, al amor a Dios y al prójimo. ¿Qué es entonces lo nuevo.

  La originalidad la introduce Jesús con la expresión: como yo os he amado. Jesús nos ha amado, nos ama hasta las últimas consecuencias, hasta el extremo. Nos ha amado hasta su entrega a la muerte y muerte de cruz. Es mucho más que el amor como a uno mismo. Va mucho más lejos del amor de correspondencia. Su amor es definitivo. No se detiene ni incluso ante la muerte

  Y a este amor es al que invita a todos sus seguidores. Es el distintivo de los que creen en Jesús. Todos los demás mandamientos quedan relativizados ante la novedad de este mandamiento. La medida del amor es desde entonces la del amor de Jesucristo.

  Afectísimo en Cristo
  Rubén García
  Catequista Sant Ramon Nonat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.