La vida

CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA VIDA

El diumenge 14 d´abril es celebrarà el “Dia de la Vida”. Aquesta jornada tindrà lloc en el mes d´abril degut a que el dia 25 de març, festivitat de l´Encarnació, que és quan es celebra, ha caigut en  Dilluns Sant, havent-se de posposar a una data que no tingués la precedència.

El “Dia de la Vida” està dedicat a promoure i defensar la vida humana des del primer fins el darrer moment de la seva existència. Ens recorda el deure d´estimar-la, defensar-la i protegir-la en tota situació.

I és que la vida és el do més gran que tenim.

Benet XVI en el seu missatge per a la celebració de la XLVI Jornada Mundial de la Pau va dir al respecte: “Els qui no aprecien suficientment el valor de la vida humana i, en conseqüència, sostenen, per exemple, la legalització de l´avortament, tal vegada no es donen compte que, d´aquesta manera, proposen la recerca d´una pau il·lusòria. La fugida de les responsabilitats, que envileix a la persona humana, i molt més la mort d´un ésser indefens i innocent, mai podrà portar felicitat o pau. En efecte, ¿com és possible pretendre aconseguir la pau, el desenvolupament integral dels pobles o la mateixa protecció de la natura, sense que sigui tutelat el dret a la vida dels més febles, començant pels qui encara no han nascut? Cada agressió a la vida, especialment en el seu origen, provoca inevitablement danys irreparables al desenvolupament, a la pau, al medi ambient. Tampoc és just codificar de manera subreptícia falsos drets o llibertats, que basats en una visió reductiva i relativista de l´ésser humà, i mitjançant  l´us hàbil d’expresions ambigües, encaminades a afavorir un pretès dret a l´avortament i a l’eutanàsia, amenacen el dret fonamental a la vida”.

Si l´Església posa l´accent en la defensa de la vida abans de néixer i en el final és perquè  desgraciadament cada vegada més persones deixen de considerar l´avortament, la destrucció o manipulació d´embrions humans o l´eutanàsia com un crim, però evidentment que també condemna qualsevol altre tipus d´atemptat contra la vida.

RESULTADO COLECTA POR LA PARROQUIA

En la colecta del pasado fin de semana se recogieron 681€, muchas gracias por vuestra aportación.

DONACIÓ DE SANG

Aquest diumenge, de 10 a 14h. es podrà donar sang en el casalet. 

CONSEJO PASTORAL PARROQUIAL

Este lunes a las 21h. Como que se sitúa dentro de la visita pastoral, asistirá también nuestro arcipreste, Mn. José Murillo.

MISSA A LA RESIDÈNCIA DE COLLBLANC

Dimarts a les 16h30´, a la segona planta.

FENT CAMÍ

El grup es reunirà aquest divendres a les 21h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.