Indulgències

DECRET SOBRE LES INDULGÈNCIES AMB MOTIU DE L´ANY DE LA FE

Parlar avui dia d´indulgència pot sonar com a una cosa antiquada, per això cal entendre el seu significat. La indulgència plenària és la remissió de la pena temporal a la qual ens podem haver fer mereixedors a conseqüència dels nostres pecats. Amb motiu de l´Any de la Fe, per a rebre aquesta indulgència plenària,  seguint el Decret de la Penitenciaria Apostòlica “Urbis et Orbis”, el nostre arquebisbe ha decretat el següent: estant veritablement penedit dels pecats, havent confessat degudament, havent combregat sacramentalment i pregat per les intencions del Sant Pare es rebrà la dita indulgència:

1. Cada vegada que en peregrinació es visiti la Catedral de  Barcelona i la capella adjunta de Santa Llúcia, i allí es participi en alguna celebració sagrada o, almenys, es dediqui una estona a la pregària que acabi amb el rés del Pare Nostre, el Credo i l´Avemaria.

2. Un dia lliurement escollit es visiti l´Església on es va rebre el Sagrament del Baptisme, renovant amb la pregària del Credo, les promeses baptismals.

3. Els fidels veritablement penedits que no puguin participar en les celebracions solemnes per motius greus, rebran la indulgència plenària amb les mateixes condicions abans esmentades, si diuen a casa seva o allà on l´impediment els reté (per exemple en una capella del monestir, de l´hospital, del centre penitenciari…) el Pare Nostre, la Professió de Fe i altres pregàries conforme les finalitats de l´Any de la Fe, oferint els seus sofriments o afliccions de la pròpia vida.

TIEMPO DE NAVIDAD

Los humanos nos acostumbramos a todo. Los creyentes, si nos despistamos, nos podemos acostumbrar a sabernos amados por Dios, y también corremos el peligro de acostumbrarnos a celebrar la fiesta de Navidad. ¡Pero qué grande es celebrar la Navidad! Celebrar que tanto amó Dios al mundo que entregó a su Hijo único, para que no perezca ninguno de los que creen en él, sino que tengan vida eterna.

HORARI DE MISSES DIA 1 DE GENER

El dia 1 de gener, el primer dia de l´any, s´escau la festa de la Mare de Déu, solemnitat de precepte; per aquesta raó l´horari de misses serà com els diumenges, amb l´excepció de què no hi haurà missa de 9h. del matí. 

LOS REYES EN SAN RAMON

Los días 3, 4 y 5 de enero, de 17 a 20h. estará el Emisario Real delante de la Farmacia de la Avenida de San Ramón Nonato, recogiendo las cartas que los niños y niñas escriben a los Reyes Magos.

El sábado 5 de enero, de 17 a 18h, delante de la iglesia tendrá lugar la recepción de los Reyes Magos.

RESULTAT COL·LECTA CÀRITAS DIOCESANA

A la col·lecta del passat cap de setmana es van recollir 745 €, moltes gràcies!

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.