Pastoral de la salut

SOLIDARITAT ENTORN DE LA SALUT

Ens queixem, i amb raó, de què en el terreny de la sanitat hi han hagut una sèrie de retallades que fan que disminueixi la seva qualitat i, no precisament per culpa dels sanitaris, sinó perquè els mitjans de què disposen han disminuït, començant pel mateix personal.

Però també és cert que es viu en una situació de desencís que pot fer que les coses es facin amb menys il·lusió, amb menys ganes i llavors si que la qualitat dels actes mèdics pot minvar per culpa del qui el realitza. Aquests dos són uns dels riscos que correm en el moment actual, i no només en el camp de la medicina, sinó en qualsevol terreny que hagi experimentat les retallades. Certament que si seguim en aquesta línia, no ens en sortirem, calen altres actuacions més constructives i positives.

La solidaritat en l´àmbit de la sanitat en pot ser una d´elles, i aquesta té múltiples manifestacions, per exemple, la donació de sang. Aquest diumenge, de 10 a 12h. hi haurà la possibilitat de donar sang en el casalet, evidentment que hi ha uns requisits per a poder ser acceptat, requisits que comencem per l´edat, estar bé de salut, etc.

Des d´aquí us fem una crida a realitzar aquest acte de solidaritat que beneficiarà a una sèrie de persones que pateixen una gran anèmia.

Una altra forma de solidaritat i també de pastoral relacionada amb els malalts és la pastoral de la salut. Consisteix en anar a visitar a persones de la parròquia que per malaltia, edat avançada o qualsevol altre limitació no poden sortir de casa o els hi resultat molt difícil i, llavors necessiten que algun els faci companyia, els vagi a visitar, els porti la comunió, etc. El grup de pastoral de la salut de Sant Ramon es reuneix el primer dilluns de cada mes, a les 17h30´: durant una hora fem pregària, parlem de les necessitats dels malalts de la parròquia, de les activitats d´aquesta pastoral que es realitzen a la diòcesi, ens formem, etc. Si algú està interessat hi pot venir, comencem aquest dilluns. Recordar també que si algun familiar vostre o algun conegut necessita d´aquest servei, no dubte a demanar-lo.    

BAUTIZOS

El pasado domingo fueron bautizados en San Ramón: Gerard Funes Ortíz, Lucía Martínez Jiménez, Marco Gastón Flores Rocher, Ivan Henry Edery Farfán, Marc Batlle Giribet, Víctor Izquierdo Santos, Carolina García Juan, Clara Pulgarín Papell. Les deseamos que sean unos buenos hijos e hijas de Dios.

REUNIÓ CATEQUISTES DE PARES DE SEGON

Aquest dimarts, a les 19h., primera reunió per a preparar els dos primers temes

ENCUENTRO DE CATEQUISTAS DE PADRES DE PRIMERO

El jueves, a las 19h., también primer encuentro. Prepararemos las dos primeras sesiones.

COL·LECTA PARRÒQUIA

Aquest cap de setmana, a les eucaristies.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.