Olimpiades

JOCS OLÍMPICS

Immersos molts en les vacances, intentem agafar forces de cara a fer front al retorn que ve precedit per l´agreujament de la crisi i les preocupants mesures político-econòmiques que ha pres el govern espanyol.

Aquests dies, potser com un parèntesi a tot això, l´atenció general estarà posada en els Jocs Olímpics de Londres, i resulta que l´esport ens pot donar una sèrie de missatges importants de cara al nou curs.

1-Lo important és participar: no es tracta de guanyar a qualsevol preu, el dopatge, les trampes i el joc brut moltes vegades s´acaben descobrint i llavors ve el descrèdit, la vergonya, la desconfiança, etc. En el terreny de l´economia i de la política acaba passant el mateix, encara que potser trigui més.

2-L´esforç és molt important: per a guanyar cal molt d´entrenament i renúncies. Per a millorar els resultats en qualsevol empresa cal que augmenti la qualitat dels seus productes, i per això s´ha de ser més bon professional, més competent.

3-La importància de treballar en grup en els esports d´equip: el resultat final vindrà de l´esforç de tots, no d´un de sol, encara que sigui el millor del món en la seva disciplina. Si a la crisi actual cadascú només es preocupa de sí mateix, de què no li afecti a ell, llavors no ens en sortirem, cal la cooperació de tots, de cadascú en funció de la seva situació i dels ingressos i béns de què disposi,  qui té més ha de col·laborar més. 

BODAS

Durante el mes de julio se han casado en nuestra parroquia: Carlos Nieto Congosto y Sara Fortuna Lavall, Oswaldo Herrera Condori y Mª Cristina Trujillo Veizaga, David Pérez Molina y Verónica Sabin Sánchez, David Romero y Ana María Romero, Bogdan Ionut Giuioiu y Jennifer Luisa Vera Casanova, Daniel Lucena Rodríguez y Judite Inacio Da Silva. Les felicitamos de todo corazón. 

BATEIGS

Al juliol han estat batejats a Sant Ramon: Joyce Jori Peña, Miguel Secu García, Pablo González Cartagena, David Molina Jiménez, Álvaro Rodríguez Moreno, Sebastián Menacho Parada, Víctor Rodolfo Mendoza Paniagua, Ainoa Rodríguez Andrade, Sofía González Fernández, Gabriela Aimar Velázquez Franco, Maria Romina Villa Esquivel. Enhorabona a ells i als seus pares! 

BODAS DE ORO

El domingo pasado, en la misa de 12h celebraron sus 50 años de casados Luís Chao Campo i María Victoria Pérez González. ¡Felicidades y por muchos años! 

HORARIS D´AGOST

Misses: Els diumenges i festius es suprimeix la missa de les 13h. quedant les de les 9, 12 i 20h.

Càritas parroquial: Durant el mes d´agost no funcionarà cap del serveis de Càritas i no es recollirà roba.

Despatx parroquial: Només estarà obert els dimecres, de 18 a 20h.

CELEBRACIÓ DE SANT RAMON

El divendres 31 d´agost es la festa de Sant Ramon Nonat. El celebrarem solemnement amb una eucaristia concelebrada, presidida per Mn. Lluís Portabella, a las 20h. En acabar hi haurà un pica-pica. Esteu tots convidats!

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.