El precursor

SANT JOAN

La data del dia de Sant Joan és molt significativa a la nostra terra, en part perquè és un dia festiu que es veu precedit per una revetlla molt popular en la qual l´element pirotècnic, el soroll i el foc hi són molt presents, sense oblidar la coca i el cava; en part perquè celebrem la nit més curta de l´any. Tor això és un motiu per a ser prudents ja que alguns d´aquests elements poden afavorir accidents.

Cal però, que no oblidem lo que per a nosaltres els cristians hauria de ser lo més important d´aquesta festa, que celebrem el naixement del precursor de Jesús, Joan Baptista. Enguany, en coincidir en diumenge, passa per davant del dia del Senyor i litúrgicament celebrarem la festa del fill d´Elisabet i Zacaries enlloc del dotzè diumenge de durant l´any.

Només dels tres personatges més importants de la història de la salvació celebrem el seu naixement: Jesús, Maria i Joan. Els tres han viscut llur missió amb una senzillesa que ha estat també la font de la seva grandesa. No podia ser d´altra manera ja que el missatge de les benaurances s´ha d´anunciar no només amb paraules, sinó sobretot amb fets, amb la vida. Joan és el personatge frontissa entre l´Antic Testament i el Nou Testament, per això Jesús arribarà a dir d´ell que és el més gran dels nascuts de dona, però que el més petit del Regne li passa al davant. I no podem oblidar que Joan estava disposat a minvar per tal que Jesús pogués créixer. Nosaltres l´hem d´imitar.

AGRADECIMIENTO AL PADRE RAMIRO

En la hoja parroquial de hace dos semanas, el padre Ramiro nos anunciaba que en septiembre marchará a Honduras para realizar una tarea pastoral en ese país Centroamericano. Desde la parroquia le queremos agradecer estos dos años en los cuales ha estado colaborando con nosotros, principalmente celebrando muchos sábados la misa en San Alberto y los domingos, la eucaristía de la una en San Ramón. También se ha implicado activamente en el grupo “Justícia i Pau”. Queremos agradecerle todo lo que ha hecho por nosotros y desearle que pueda hacer una gran labor en Honduras y que el Señor le bendiga.

 TROBADA CATEQUISTES

El proper dijous, a les 17h30´ ens trobarem els catequistes de la catequesi familiar per fer la valoració del curs que ja s´ha acabat i començar a preparar el proper. A les 20h. participarem de l´eucaristia parroquial i després soparem en el restaurant Dork Kaffee. Cal que confirmin la seva presència.

 PARENTESIS ESTIVAL EN SAN ALBERTO

Este sábado celebraremos la última eucaristía del curso. Las reiniciaremos el sábado 15 de septiembre.

 COL·LECTA PARRÒQUIA

El proper cap de setmana farem la col·lecta per la parròquia del mes de juliol.

 EXPOSICIÓN EN EL CASALET

El grupo “Ajuda´t- ajudant” expondrá en el casalet los trabajos manuales que ha realizado a lo largo del año. El horario de visitas será:

       –Sábado 30: de 17h30´a 21h.

       -Domingo 1: de 10 a 14h i de 17h30´a 21h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.