L’escolta

QUARESMA, TEMPS D´ESCOLTAR

A la Quaresma som convidats a escoltar la veu del Senyor però també a escoltar als germans. Això queda molt ben reflectit a l´evangeli del primer diumenge que ens explica l´estada de Jesús al desert on fou temptat. Si ens preguntem què hi feia Jesús allí, a on no hi havia altres persones, hem de concloure que en aquell lloc es dedicava a pregar, reflexionar, meditar, a escoltar tot allò que el Pare li volia comunicar.

Per imitar aquesta actitud de Jesús els cristians acostumem a fer recessos o conferències quaresmals durant aquest temps litúrgic, que ens ajudin a penetrar en el nostre interior per a descobrir-hi la presència del Senyor que té tantes coses a comunicar-nos.

A la parròquia aquest any estem convidats a participar en un parell de xerrades, els dies 14 i 21 de març (dimecres), a les 20h30´ a la sala de la parròquia. El pare salesià Alexandre Damians ens parlarà de com els cristians ens he de constituir com a persones i configurar-nos al Crist.

De la mateixa manera que Jesús va dir que el qui el veia a ell, veia al Pare, de forma similar, qui veu a un cristià hauria de veure-hi reflectit una certa imatge del Crist. Creiem que és realment així en el nostre cas? Si no és així, què ens falta? Ho volem intentar? Aquestes conferències ens hi poden ajudar, val la pena que les aprofitem!

Avui dia hi ha molta gent que se sent sola perquè no troba persones disposades a escoltar-les a prestar-les atenció. I potser tenen gent al seu voltant però ningú els dedica temps, ningú vol saber què pensen, què senten, què els preocupa, què els alegra. Les “abstinències” o “dejunis” d´estar-nos de temps del televisor, d´ordinador,… en aquests dies ens permetran guanyar temps, precisament per a escoltar a persones que se senten oblidades.

ENCUENTRO DE CATEQUISTAS DE NIÑOS DE SEGUNDO

El lunes a las 19h. Prepararemos los temas 20 y 21.

JUSTÍCIA I PAU

Es trobaran aquest dilluns a les 19h30´. Tractaran el tema de la situació actual de la sanitat.

MISA EN LA RESIDENCIA DE COLLBLANC

El martes a les 16h30´, en la primera planta.

 VIDA CREIXENT

Es reuniran aquest dijous a les 18h30´ per a parlar del capítol 6 del llibre.

 COMENTARIO  DEL EVANGELIO DEL DOMINGO

El jueves a las 20h30´ nos encontraremos para hablar sobre el evangelio del cuarto domingo de Cuaresma Jn 3,14-21: “Dios ha enviado a su Hijo al  mundo para salvarlo gracias a Él

 DIA DEL SEMINARI

El proper cap de setmana celebrem el dia del seminari, farem una col·lecta amb aquesta intenció. El dissabte 17 hi haurà una jornada de portes obertes en el Seminari, que es podrà visitar a partir de les 17h. D´altra banda, el diumenge 18 es celebrarà una Eucaristia a la Sagrada Família, presidida pel nostre Cardenal-Arquebisbe. Els qui vulguin  anar-hi podran recollir les invitacions en el Seminari els dies 12 a 16 de 10 a 14h. i de 16 a 20h.

ECONOMIA PARROQUIAL

En la pestanya Balanç econòmic 2011 trobareu les dades de les entrades i sortides de diners durant l’any passat. És interessant que feu una ullada per estar ben assebentats de com es gasten els diners en la nostra comunitat parroquial.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.