La Candelera

LA CANDELERA

El dia 2 de febrer, 40 dies després del naixement de Jesús, celebrem la festa de la seva presentació al Temple de Jerusalem, tal i com ens narra l´evangeli de Lluc.
Segons la tradició, aquest és l´últim dia per a mantenir el pessebre: els que més temps el tenen fet, en aquesta data el desmunten.
Enguany cau en dijous i nosaltres a les eucaristies d´aquest dia beneirem les candeles, tot recordant que Jesús és la llum del món.
Simeó i Anna, aquells dos entranyables ancians que es van trobar amb Jesús i els seus pares en el Temple, i el van reconèixer com el Messies esperat, són els patrons de “Vida Creixent”, el moviment cristià de gent gran que a moltes parròquies es reuneix per aprofundir en la seva fe i espiritualitat; per aquesta raó hi haurà una eucaristia presidida pel nostre arquebisbe Lluís a les 5 de la tarda, a la basílica de Sant Josep Oriol.
Per últim, és el dia de la vida consagrada, d´aquelles persones que com Simeó i Anna estaven consagrades a Déu i al seu culte, elles també a través dels vots de pobresa, castedat i obediència han volgut fer de la seva vida una ofrena al Senyor, viscuda en comunió eclesial i al servei de la societat. El lema d´enguany “Vine i segueix-me” Vida Consagrada i Nova Evangelització ens recorda que ells tenen un paper molt important en l´anunci de la Bona Nova, i que necessiten vocacions, persones disposades a seguir aquest camí que el mateix Jesús va assenyalar. Tinguem-los ven presents en la nostra pregària.

REUNIÓN DE CATEQUISTAS DE NIÑOS/AS DE SEGUNDO

El lunes a las 19h. para preparar los temas 16 y 17.

REUNIÓ PARES NENS/ES CATEQUESI SEGON ANY

Aquest dijous a les 19h. a la sala d´actes del col•legi Sant Ramon. Per parlar de la primera comunió dels seus fills.

CATEQUESIS CONFIRMACIÓN DE ADULTOS

Recordamos que los jueves a las 21h. se reúnen un grupo de personas adultas que se están preparando para recibir el sacramento de la confirmación. Si alguna persona mayor de edad todavía no ha sido confirmada puede apuntarse a esta catequesis.

SANT BLAI

El divendres 3 escau la festa del sant, per aquesta raó a les misses del dia es vendrà pa de sant Blai, així com a les del pròxim diumenge.

COLECTA PARROQUIA

El próximo fin de semana haremos la colecta por la parroquia.

ROMERIA A MONTSERRAT

Us anunciem la tradicional romeria a Montserrat de la parròquia, que aquest any tindrà lloc els dies 10 i 11 de març. El preu és de 58 €, com l´any passat, i l´últim dia per apuntar-vos serà el 29 de febrer. Per a més informació podeu agafar els fulletons que hi ha a les tauletes de la sortida de l´església.

NUEVOS BANCOS PARA LA IGLESIA

Gracias a la generosidad de una familia de la parroquia a la cual le estamos muy agradecidos, dentro de poco dispondremos de 72 nuevos bancos para sustituir a los antiguos de la nave principal del templo.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.