BON NADAL!

JA ÉS NADAL

Però, què és celebrar el Nadal? Val la pena que ho recordem perquè no se´ns oblidi, perquè no ens hi acostumem.

És celebrar que Déu ha estimat tant al món que ens ha donat al seu Fill Únic.

Nadal és un misteri amarat de pobresa i humilitat: el que ho és tot es fa no res i a sobre, neix en un estable. Només si ens apropem a aquest Infant amb cor pobre i humil, podrem descobrir i valorar la gran riquesa de vida que ell ha vingut a portar-nos.

Nadal és un misteri que demana la fe. Amb els ulls del cos, els pastors i tots els qui s´acosten al nen veuen un infant com els altres. Però amb els ulls de la fe hi descobreixen la presència del senyor, el Salvador.

Nadal és un misteri que ens convida a ser contemplatius, com Maria que guardava tot el que veia i vivia en el seu cor i ho meditava. Nosaltres, com ella, a través de la pregària hem de guardar en el nostre cor i meditar el do que Déu ens fa. Així arribarem a descobrir i viure tota la seva grandesa i profunditat.

Nadal és un misteri ple d´amor, Déu ens ha estimat primer en enviar el seu Fill. Qui estima de debò no es limita a donar coses, sinó que arriba a donar-se a si mateix. Qui estima de debò té la iniciativa i dóna el primer pas.

Només si vivim el Nadal amb aquestes actituds podem dir que l´estem celebrant com Déu mana.

RESULTADO COLECTA CARITAS DIOCESANA

En la colecta del fin de semana pasada para Caritas Diocesana se recogieron 788 €. Muchas gracias por vuestra participación.

AGRAÏMENT PER LA COL·LABORACIÓ EN LES CAMPANYES NADALENQUES

La parròquia vol donar les gràcies a totes les persones que amb diners o amb espècies han col·laborat o estan col·laborant en les diverses campanyes a favor de les persones que atén Càritas Parroquial. Us voldríem demanar si podeu fer més aportacions de joguines, noves o usades amb molt bon estat perquè hem rebut una gran demanda i de moment no podrem atendre a tots els nens i nens.

A LA VENTA EL LIBRO, “EVANGELIO 2012”

Un año más, por 3 € podéis comprar el libro “evangelio 2012”, del padre José A. Martínez Puche, en el cual encontraréis las lecturas de las misas de los domingos y los evangelios de los días laborables.

HORARI DE MISSES DEL DIA 1 DE GENER

El diumenge 1 de gener, solemnitat de la Mare de Déu, primer dia de l´any i dia de la pau, se suprimeix la missa de 9 de matí, restant les misses de 12, 13 i 20h.

Els mossens de la parròquia i el Consell Pastoral Parroquial us desitgem un SANT I BON NADAL

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.