Cinema espiritual

CINEMA ESPIRITUAL

Per vuitè any es fa la Mostra del Cinema Espiritual, concretament durant els dies 4 al 13 de novembre en els cinemes Alexandra. És un esdeveniment que està tenint molt bona acollida per diverses diòcesis catalanes, espanyoles i europees. A través d´unes quantes pel·lícules amb fort contingut espiritual, sigui religiós o no, es pretén fer un diàleg entre la fe i la cultura, per això las projeccions van acompanyades d´una presentació. Les pel·lícules d´aquest any i el seu contingut són els següents: “L´Havre”, sobre la lluita dels senzills; “Prefiero el paraíso”, sobre la vida de Sant Felip Neri; “Il était une Foi” sobre la fe en les regions més difícils de la terra; “Duns Scoto”, sobre el teòleg escocès franciscà d´aquest nom; “El árbol de la vida”, un poema visual o cant místic difícil d´entendre sense l´adequada clau interpretativa; “The human experience”, sobre el sentit de la vida; “El fin es mi principio”, sobre el sentit de la vida i de la mort; “Monsieur Lazhar”, sobre la immigració i la dignitat humana; “Popieluszco”, sobre un sacerdot vinculat al món obrer a Polònia; “El gran milagro”, una pel·lícula d´animació sobre l´Eucaristia, dirigida a les famílies.

Us convidem a participar en alguna d´aquestes sessions que ens poden ajudar a aprofundir en la nostra recerca espiritual.

Més informació:               http://www.semanacineespiritual.org/

PRIMER ANIVERSARIO DE LA DEDICACIÓN DE LA SAGRADA FAMILIA

Con motivo del primer aniversario de esa efeméride y también de los cincuenta años de la ordenación sacerdotal de nuestro arzobispo Lluís Martínez Sistach, tendrá lugar en la Sagrada Familia una Eucaristía el domingo 6 de noviembre a las 17h. Para poder asistir habrá que recoger una invitación en el despacho parroquial, miércoles y viernes de 6 a 8 de la tarde. El número de invitaciones que ha recibido cada parroquia es muy reducido.

El señor cardenal ha decidido que todos aquellos posibles regalos que se le quieran hacer con motivo de sus bodas de oro sacerdotales se destinen a un proyecto de Càritas para ayudar a jóvenes sin trabajo. Concretamente se pueden hacer las aportaciones a la cuenta 2100-0965-51-0200163608, proyecto “jóvenes en paro”.

BATEIGS

El diumenge passat foren batejats a la nostra parròquia: Leia Bianca Garriga Erikson, Sofía Cajope Perdomo, Robert Jordi Acosta Mamani.

Enhorabona a ells i als seus pares!

REUNIÓN CATEQUISTAS NIÑOS DE SEGUNDO

El lunes a las 19h. Trataran los capítulos 5 y 6

TROBADA CATEQUISTES PARES DE SEGON

També aquest dilluns a les 19h. Prepararan els temes 3 i 4.

DIA DE TODOS LOS SANTOS Y DE LOS FIELES DIFUNTOS

El próximo martes, día 1 de Noviembre, es la solemnidad de Todos los Santos, fiesta de precepto. El horario de misas será como los domingos, y además, en el cementerio de Sants se celebrará una misa a las 11h.

El miércoles 2, día de los Fieles Difuntos, el horario de misas será como en los días laborales.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.